Vissza

Nőgyógyászati vizsgálatok

A női nemi szervek - elhelyezkedésükből adódóan - fogékonyak a fertőzésekre. Nagyon fontos az évenkénti szűrővizsgálat, hiszen számos elváltozás hosszú időn át teljesen tünetmentes.     Tovább

 

 

A belső nemi szervekben is kialakulhatnak jó- és rosszindulatú daganatok, melyek lehetnek teljesen tünetmentesek, de járhatnak erős fájdalommal és vérzéssel is. A leggyakoribb elváltozásokat   – úgy, mint a bakteriális hüvelygyulladás, a chlamydia, a gombás fertőzések, a herpesz, a tripper – kórokozók okozzák. A hüvelyváladék színének és szagának megváltozása mindenképpen intő jelnek tekinthető. Minden korosztályt érintenek, ezért minden szexuálisan aktív nőnek célszerű évente szűrővizsgálaton részt vennie.

Az Róbert Rendelő munkatársai a szakmai felkészültség és a pontos diagnózis mellett az emberi tényezőt is rendkívül fontosnak tartják  olyan intim területen, mint a nőgyógyászati problémák megbeszélése.

Hasi szervek áttekintése

A hasi szervek áttekintése fényt deríthet számos lappangó betegségre, miközben maga a vizsgálat fájdalommentes, hiszen ultrahangkészülék segítségével történik.

A hasi szervek áttekintése során általánosságban a máj, a hasnyálmirigy, a lép, az epehólyag, a vesék és mellékvesék, a hasi aorta, húgyhólyag, valamint a kismedencében elhelyezkedő női és férfi nemi szervek vizsgálata történik.

Nőgyógyászati vizsgálat keretében a belső női nemi szervek alaki, nagyságbeli és szerkezeti eltéréseit vizsgálják. A hasi szervek áttekintése általános vagy terhességi szűrővizsgálat keretében, illetve fennálló panasz esetében is elvégezhető. A vizsgálat ultrahangkészülékkel történik, teljesen fájdalommentes.

Amennyiben a Medicina Egészségközpontot tiszteli meg bizalmával, a legmodernebb diagnosztikai eljárásokra, a legkorszerűbb eszközökre és magas szakmai nívóra számíthat.

Rendelési idő

Medicina Egészségközpont 1125 Budapest, Istenhegyi út 29.
+36 1 510 0510
Csütörtök
16:00-tól 18:00-ig