Medicina Egészségközpont

Címünk: 1121 Budapest, Budakeszi út 36/C. Tel: +36 1 510 0510

Medicina Egészségközpont - 1121 Budapest,

 

Egy rendelő, ahol minden vizsgálat elvégezhető – várakozás nélkül

Az elmúlt két évben a betegek részéről érezhetően megnövekedett érdeklődés miatt került sor a Medicina Egészségközpont megnyitására.

A névválasztás nem véletlen: arra utal, hogy az itt igénybe vehető szolgáltatások elsősorban a megelőzést, egészségmegőrzést szolgálják.A Medicina Egészségközpontban 14-féle szűrővizsgálattal és preventív tanácsadással várjuk azokat az ügyfeleinket, akiknek fontos önmaguk és szeretteik egészsége.

A járóbeteg szakellátás bővítését, az orvosi és diagnosztikai háttér kialakítását egyetlen szempont vezérelte: hogy minden igényre, problémára megoldást tudjunk kínálni. Ennek érdekében a ma elérhető legmodernebb műszerek állnak rendelkezésre a röntgen, az ultrahang és a mammográfiai vizsgálatoknál. A csontritkulás minél korábbi felismerése érdekében teljestest-csontsűrűség mérést végzünk, mellyel a női szűrési csomagjainkat tesszük teljesebbé. Más helyszínen ugyan, de soron kívül, azonnal biztosítjuk a CT, PET és MRI vizsgálatokat azok számára, akiknek állapota a sürgősséget indokolja.

rendelointezetunk

Tapasztalataink szerint az emberek többsége egész egyszerűen azért nem jut el időben a megfelelő szakemberhez, mert elfoglalt. Észleli az egészségében bekövetkezett változást, de egyre csak halogatja a szükséges kivizsgálásokat, az orvosi konzultációkat, mert nincs lehetősége azokat időbeosztásához, életviteléhez igazítani. A Medicina Egeszségközpont a komplex kivizsgálás lehetőségét nyújtja azáltal, hogy a betegutat a legoptimálisabban szervezi: adott időpontra biztosítva a szükséges orvosok jelenlétét, reggel 8-tól este 20 óráig fogadva a pácienseket, akik az eredményeket még a vizsgálat napján garantáltan megkapják. A tájékoztatást személyesen és e-mailben is biztosítjuk. Mindezt elérhető áron.robert_rendelo_kint_2

A Medicina Egészségközpont egy felújított, kellemes teraszokkal tagolt villaépületben található. A járóbeteg ellátás jellegéből adódóan a helyszínt a jó és gyors megközelíthetőség és a parkolási lehetőség figyelembevételével választottuk.

 

Róbert Károly Magánkórház

Tájékoztatjuk arról, hogy a Róbert Károly Magánkórház a közelmúltban megvásárolta a Telki Kórház Kft-t.

Budán továbbra is a megszokott környezetben, komplett felnőtt és gyermek ellátást nyújtó szakrendelőnk várja Önt és családját.

Amennyiben kórházi kezelésre van szükségük, a kórházi ellátást Budapesten a Lehel utca 59/C alatt a Róbert Károly Magánkórházban vehetik igénybe.

Ezen túlmenően rehabilitációs és ápolási szolgáltatást is nyújtunk Önöknek a Budapesttől 100 km-re lévő Főnix Kastélyszanatóriumban – Nógrádgárdonyban. Mindhárom intézményünkben valamennyi orvos és szakszemélyzet azon dolgozik, hogy Ön orvosilag magas színvonalú, személyre szabott kezelést kapjon várólista és hálapénz nélkül igényes és biztonságos környezetben.

Legfőbb célunk az, hogy szükség esetén az Ön orvosa és kórháza mi legyünk – az Ön legnagyobb megelégedettségére.

Várjuk szeretettel!

A RÓBERT KÁROLY MAGÁNKÓRHÁZ szolgáltatásai

kórházrollup

Meddőségi kezelések

Terhesgondozás, szülészet

Nőgyógyászat és endoszkópos műtétek

Hasi sebészet

Ortopéd sebészet

Kézsebészet

Érsebészet

Proktológia

Gerincsebészet

Pajzsmirigy sebészet

Fül- orr-gégészeti műtétek

Urológiai és andrológiai műtétek

Járóbeteg szakrendelések

Andrológia

Bőrgyógyászat

Nemi gyógyászat

Nőgyógyászat

Endokrinológia

Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya