Fizetési lehetőségek

Recepciónkon a számlát

  • készpénzzel
  • bankkártyával 
  • egészségpénztári kártyával, vagy ezek kombinációjával egyenlítheti ki.

 

Miért fontos Egészségpénztárt, vagy egyéb alternatívát keresni?

Mindaddig, amíg például megromlott egészségügyi állapotunk miatt komoly életmódváltásra nem kényszerülünk, kevesen gondolunk arra, hogy egészségügyi ellátásunk finanszírozása napjainkban komoly többletköltséggel is járhat. Ez a fajta nem kívánatos életmódváltozás ritkán tervezett, nem számítunk rá, és sajnos az esetek többségében komoly problémákat vet fel. Egészségünk megromlása sokszor anyagi forrásaink megcsappanásával jár, és nem csak önmagunkra, de családunkra is komoly terheket ró.

Mit tegyünk?

Az ilyen helyzetekre felkészülve célszerű utánanézni annak, hogy a különböző egészségpénztáraknak milyen ajánlataik vannak. A szerződéskötés előtt jól gondoljuk át, hogy pontosan mire van szükségünk, és hogy az adott egészségpénztár célunk elérésében hogyan és milyen módszerekkel, csomagokkal tud nekünk segíteni. Fontos lépés ez, lehetőség szerint minden eshetőséget vegyünk majd figyelembe!

A pénzünk jó elköltése megfontolt döntést igényel

Ha bizonytalanok a döntésben, forduljanak szakemberhez! Szerződött partnereink készséggel állnak az Önök rendelkezésére! Reméljük, hogy segítségünkkel a legkedvezőbb egészségbiztosítási konstrukciókat sikerül majd megtalálniuk, és utána nyugodt szívvel a teljes gyógyulásra tudnak majd koncentrálni.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?

Szolgáltatásaink és vizsgálataink árairól időpont egyeztetés után tájékoztatjuk Önöket. A kivizsgálások során felmerülő további szükséges vizsgálatok árairól orvosaink adnak felvilágosítást. Bankkártyával és készpénzzel egyaránt tudnak nálunk fizetni. Amennyiben érvényes egészségpénztári szerződés keretén belül szeretnék számlájukat rendezni, természetesen erre is van lehetőség.

Ne aggódjanak, szolgáltatásainkat akkor is igénybe vehetik, ha nem találják weboldalunkon azt az egészségpénztárat, amelyhez tartoznak. Hogyan? Miután előzetesen – például telefonon – tájékoztattak minket erről a problémáról, annak érdekében, hogy megkönnyítsük az Önök dolgát, megkeressük a kérdéses pénztárat, és szerződést kötünk vele.

Kérjük mérlegeljék, hogy havonta finanszírozva, a váratlan helyzetekre felkészülten, vagy kétségbe esve, bizonytalan körülmények között szeretnék esetleges egészségkárosodásukat orvosolni. Engedjék, hogy segítsünk, forduljanak hozzánk bizalommal mindannyiunk közös megelégedésére!

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.