Dokumentumok

Medicina Assistance Alap és Kártya

2018. január 1-től azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.

A kártyával igénybevehető szolgáltatások

1. Vérvétel 3.000 Ft értékben, mely szolgáltatási időszakonként egy alkalommal vehető igénybe. A vérvételt nálunk, a Medicina Egészségközpontban végzik el.

2. Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk orvosi call center igénybevételével, melyet az év minden napján, a nap 24 órájában vehetnek igénybe. Többek között az alábbi kérdéskörökben állunk rendelkezésükre:

  • betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdések,
  • gyógyszerek összetétele, alkalmazhatósága, mellékhatások, helyettesíthetőségek, árak,
  • orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletek,
  • ügyeletes gyógyszertárak,
  • egészségügyi intézmények elérhetősége.

Az asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályokat a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatása vonatkozó szabályok” című dokumentum tartalmazza. Az asszisztencia szolgáltatást az Advance Medical Hungary Kft. nyújtja.

3. 10% kedvezmény intézményünk, a Medicina Egészségközpont egészségügyi szolgáltatásainak árából.

4. Medicina Assistance kártya biztosítása, melynek bemutatása a fenti szolgáltatások igénybevételére jogosít.

Élet- és egészségbiztosítás

A Medicina Egészségközpont további grátisz szolgáltatást biztosít minden Medicina Assistance Kártya birtokos részére egy kártyához kapcsolódó csoportos élet- és egészségbiztosítás szolgáltatással, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • 0-70 éves korig: 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén, valamint 400.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén.
  • 70 éves kor felett: 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén

A biztosítási szolgáltatásokra a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei” és a „Biztosítotti ügyfél-tájékoztató” rendelkezési az irányadók. A biztosítási szolgáltatást az NN Biztosító Zrt. nyújtja.

A Medicina Assistance szolgáltatást a Pénztártag kedvezményezettje is igénybe veheti. A kedvezményezett külön kártyát nem kap, azonosítása a kártyabirtokos kártyája alapján történik. Kiskorú pénztártag esetében a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges a törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata, melyhez a szükséges nyomtatványt a www.medicinapenztar.hu honlapon találhatja.

A Medicina Assistance Alaphoz történő hozzájárulás díja, mely megegyezik a szolgáltatás díjával, havonta csupán 130 Ft/fő, mely az erre a célra zárolt éves összegből kerül havonta megfizetésre egyéni számlája terhére.

A szolgáltatás 2017. december 1 és 2017. december 31. között időszakban lemondható a Medicina Egészségpénztár honlapján elérhető Lemondó Nyilatkozat kitöltésével, melynek 2017 december 31-ig meg kell érkeznie a Pénztárhoz.

Fontos dokumentumok

Medicina Assistance kártya igénylése

Medicina Egészségpénztár
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 5. II. emelet
Email: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu
Web: www.medicinapenztar.hu
Online ügyintézés: https://portal.medicinapenztar.hu
TeleCenter: +36 (1) 248-2270
Hívásfogadási idő: hétfő 8:00 – 20:00, kedd-péntek: 8:00 – 18:00

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.