Dokumentumok

Medicina Assistance Alap és Kártya

2018. január 1-től azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.

A kártyával igénybevehető szolgáltatások

1. Vérvétel 3.000 Ft értékben, mely szolgáltatási időszakonként egy alkalommal vehető igénybe. A vérvételt nálunk, a Medicina Egészségközpontban végzik el.

2. Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk orvosi call center igénybevételével, melyet az év minden napján, a nap 24 órájában vehetnek igénybe. Többek között az alábbi kérdéskörökben állunk rendelkezésükre:

  • betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdések,
  • gyógyszerek összetétele, alkalmazhatósága, mellékhatások, helyettesíthetőségek, árak,
  • orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletek,
  • ügyeletes gyógyszertárak,
  • egészségügyi intézmények elérhetősége.

Az asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó szabályokat a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó díjmentes asszisztencia szolgáltatása vonatkozó szabályok” című dokumentum tartalmazza. Az asszisztencia szolgáltatást az Advance Medical Hungary Kft. nyújtja.

3. 10% kedvezmény intézményünk, a Medicina Egészségközpont egészségügyi szolgáltatásainak árából.

4. Medicina Assistance kártya biztosítása, melynek bemutatása a fenti szolgáltatások igénybevételére jogosít.

Élet- és egészségbiztosítás

A Medicina Egészségközpont további grátisz szolgáltatást biztosít minden Medicina Assistance Kártya birtokos részére egy kártyához kapcsolódó csoportos élet- és egészségbiztosítás szolgáltatással, mely az alábbiakat tartalmazza:

  • 0-70 éves korig: 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén, valamint 400.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén.
  • 70 éves kor felett: 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén

A biztosítási szolgáltatásokra a „Medicina Assistance kártyához kapcsolódó csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei” és a „Biztosítotti ügyfél-tájékoztató” rendelkezési az irányadók. A biztosítási szolgáltatást az NN Biztosító Zrt. nyújtja.

A Medicina Assistance szolgáltatást a Pénztártag kedvezményezettje is igénybe veheti. A kedvezményezett külön kártyát nem kap, azonosítása a kártyabirtokos kártyája alapján történik. Kiskorú pénztártag esetében a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges a törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata, melyhez a szükséges nyomtatványt a www.medicinapenztar.hu honlapon találhatja.

A Medicina Assistance Alaphoz történő hozzájárulás díja, mely megegyezik a szolgáltatás díjával, havonta csupán 130 Ft/fő, mely az erre a célra zárolt éves összegből kerül havonta megfizetésre egyéni számlája terhére.

A szolgáltatás 2017. december 1 és 2017. december 31. között időszakban lemondható a Medicina Egészségpénztár honlapján elérhető Lemondó Nyilatkozat kitöltésével, melynek 2017 december 31-ig meg kell érkeznie a Pénztárhoz.

Fontos dokumentumok

Medicina Assistance kártya igénylése

Medicina Egészségpénztár
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 5. II. emelet
Email: egeszsegpenztar@medicinapenztar.hu
Web: www.medicinapenztar.hu
Online ügyintézés: https://portal.medicinapenztar.hu
TeleCenter: +36 (1) 248-2270
Hívásfogadási idő: hétfő 8:00 – 20:00, kedd-péntek: 8:00 – 18:00

Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya