COVID hírek

ÚJ SZOLGÁLTATÁS!

A POSZT-COVID CSOMAG segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Kibővítettük állapotfelmérő laborcsomagunkat, emellett belgyógyászati, nyugalmi EKG, és szív-ultrahang vizsgálatot is végzünk. A csomag része egy szerológiai gyorsteszt is, amely megmutatja, keletkeztek-e antitestek a páciens szervezetében.

Áraink:

POSZT- COVID komplex szűrőcsomag: 89.000 forint.
Ha decemberben foglal januári időpontot: 85.000 forint.
Állapotfelmérő bővített laborcsomag: 29.000 forint.


COVID SZŰRÉSEK A MEDICINÁBAN

A járványügyi szabályok betartása és a szűrővizsgálatok elvégzése nagyon fontos a járvány megfékezésében.

Gyors és hatékony teszteléssel szeretnénk segíteni a pácienseinknek. Háromféle szűrővizsgálat elérhető a rendelőnkben.

ANTITEST (IgG, IgM) szűrés:

Ezeknek az antitestek a száma megemelkedik a vírus szervezetbe kerülésének 5-7. napjától, az IgG emelkedett szintet mutat még több héttel a vírusfertőzés után is. A vizsgálatot az ujjbegyből vett vérből végezzük, az eredmény 15 percen belül elkészül.

Nem jár bejelentési kötelezettséggel, a páciens egy orvos által hitelestett leletet kap.

ÁRA: 15000 Ft

 

ANTIGÉN SZŰRÉS:

Az orr- vagy szájgaratüregből levett mintából a vírushoz kapcsolódó antigén szűrésével a szervezetbe bekerülés 3. napjától 10. napjáig mutatható ki a fertőzés. A vizsgálat előtt 3 órával sem enni, semmi inni nem szabad, a fogmosás, torokfertőtlenítő használata és a dohányzás is tilos.

Nem jár bejelentési kötelezettséggel, a páciens egy orvos által hitelestett leletet kap.

ÁRA: 15000 Ft

 

PCR TESZT:

A legjobb és legérzékenyebb vizsgálati módszer a fertőzés megítélésére. A betegséget okozó vírus örökítőanyagát (RNS) mutatja ki a vizsgált mintából, amely igazolja a vírus jelenlétét a légutakban. A vizsgálat során az orr- vagy szájgarat nyálkahártyáról vett mintából a vírus bekerülése után 48 órával mutatja ki a fertőzést. A vizsgálat előtt 8-12 órával sem enni, semmi inni nem szabad, a fogmosás, torokfertőtlenítő használata és a dohányzás is tilos.

A laboratóriumnak bejelentési kötelezettsége van az EESZT és az OSZIR-ANTSZ felé.

ÁRA: 19500 Ft

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.