Újra van endokrinológusunk!

shutterstock_440917213 [Converted]Ha valaki endokrinológushoz fordul, akkor az gyakran túl van már egy tucat más típusú, sokszor eredménytelenül zárult vizsgálaton. Endokrinológus szakorvoshoz a betegek általában belgyógyász, háziorvos, vagy nőgyógyász felkeresése után kerülnek. Az olyan általános tünetek, mint a fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás, száraz bőr, az izzadékonyság, szívdobogás, alvászavar, hasmenés, idült székrekedés, menstruációs zavar bizony a hormonális rendszer zavarára is utalhat. Ezzel pedig az endokrinológia foglalkozik. A belső elválasztású mirigyek – a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozó tudományág egyik legjobb szakembere nálunk található. Dr. Varga Emmát akkor is érdemes felkeresni, ha a családban már volt hormonális eredetű megbetegedés, hiszen a rizikófaktorok feltérképezése ezekben az esetekben is nagyon fontos.

Foglaljon időpontot ONLINE!

Szuper ár
2018.11.30-ig
Pajzsmirigy szűrési csomag (endokrin vizsgálat, pajzsmirigy ultrahang, labor: Anti TPO, TSH) 27.500 Ft helyett 24.750 Ft
Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.