Újra van endokrinológusunk!

shutterstock_440917213 [Converted]Ha valaki endokrinológushoz fordul, akkor az gyakran túl van már egy tucat más típusú, sokszor eredménytelenül zárult vizsgálaton. Endokrinológus szakorvoshoz a betegek általában belgyógyász, háziorvos, vagy nőgyógyász felkeresése után kerülnek. Az olyan általános tünetek, mint a fáradékonyság, idegesség, hangulatingadozás, száraz bőr, az izzadékonyság, szívdobogás, alvászavar, hasmenés, idült székrekedés, menstruációs zavar bizony a hormonális rendszer zavarára is utalhat. Ezzel pedig az endokrinológia foglalkozik. A belső elválasztású mirigyek – a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigyek, a mellékvese, a hasnyálmirigy – működésének élettanával, azok betegségeivel foglalkozó tudományág egyik legjobb szakembere nálunk található. Dr. Varga Emmát akkor is érdemes felkeresni, ha a családban már volt hormonális eredetű megbetegedés, hiszen a rizikófaktorok feltérképezése ezekben az esetekben is nagyon fontos.

Foglaljon időpontot ONLINE!

Szuper ár
2018.11.30-ig
Pajzsmirigy szűrési csomag (endokrin vizsgálat, pajzsmirigy ultrahang, labor: Anti TPO, TSH) 27.500 Ft helyett 24.750 Ft
Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya