Tornázzon velünk

Bizonyos kor felett kevesen mondhatják el magukról, hogy sosem fájt, fáj valamely ízületük, testrészük. A fájdalom oka lehet húzódás vagy apró sportsérülés, mely gyakran nem is a probléma helyén okoz panaszokat. Gyógytornászunk, Berkiné Fehér Éva gyógytornász–fizioterapeuta a megfelelő terápia kiválasztása mellett törekszik arra, hogy megkedveltesse a mozgást, és tanácsadással kiegészítve a felmerülő mozgásszervi és egyéb panaszokra hosszútávú megoldást találjon.

hat

„Csodák helyben történnek! Férjem vádlijával időnként baj van és olyankor alig tud járni. Talán meghúzta, nem tudjuk és a sebészeten se mondtak semmit. Menjen ortopédiára. Kapott rugalmas pólyát meg krémeket, hatás nulla, viszont pénteken mennénk nyaralni. Nem voltunk feldobva. Szomszédasszony kiszúrta, hogy sántít és beinvitálta egy kezelésre. Fél óra elteltével sántítás nélkül tért haza! Mert ismer valami új orvosi módszert. Úgyhogy engedjétek meg, hogy ismét jó szívvel ajánljam!”

Csoportos és egyéni mozgásfejlesztés mellett kiegészítő technikákkal, egészséges életmódot ösztönző módszerek megismertetésével segíti a hozzá forduló pácienseket a gyógyulásban, egészségmegőrzésben.

Részletes árainkért kattintson ide!

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.