Szeptemberi hírlevél

Tisztelt Páciensünk!

Az őszi hónapok vírusai gyakran egy kis náthából is hosszan tartó köhögést vagy fülfájást okoznak. A Róbert Rendelő megújult fül- orr- gégészeti szolgáltatásaival készen áll arra, hogy minden nap fogadja, és hatékony gyógyulást biztosítson pácienseinek.

A férfiak részére Magyarországon csak kivételesen alkalmazott kezelés sorozatot indítunk útjára. A fiatalság, a férfiasság, a testi és szellemi frissesség megőrzését speciális urológiai vizsgálatok és kezelések szolgálják. Az idő, az öregedés folyamatainak lassítása immár a férfiak számára is elérhető orvosi megoldás. 45 év felett ajánljuk!

Ugyancsak megújult fogászatunkon, kedvező árak mellett bővült felnőtt ellátásunk. Így a szájsebészet és a fogszabályozás mellett gyermekfogászat is működik Rendelőnkben.

Szeretettel várjuk hívását: +36 40 372 300


Örömmel mutatjuk be új fül- orr –gégész szakorvosunkat

Örömmel mutatjuk be új fül- orr –gégész szakorvosunkat, Dr. Jósa Valériát, aki rendkívül nagy tapasztalattal végez orr, garatmandula műtéteket, vagy szünteti meg a horkolást…

irigy mirigy vizsgalat-19_joDr. Jósa Valéria a mellett, hogy szeptembertől a Rendelőben látja el az orrlégzéssel, esetleg fül vagy torokfájással hozzánk érkező felnőtt és gyermek pácienseinket, hatalmas műtéti tapasztalattal végez operációkat is. Ezzel ismét lehetségessé vált, hogy a Rendelőben kezelt betegek a lehető legrövidebb időn belül, teljes ellátását kapjanak a diagnózistól, a laborokon át a műtétig, majd a teljes gyógyulásig. Fekvőbeteg háttérintézményünkben, a Róbert Károly Magánkórházban a felújított, legkorszerűbb infrastuktúrával felszerelt műtőkben Dr. Jósa Valéria, a fül– orr– gége betegségeinek specialistája a következő műtéteket végzi: orrmandula; garatmandula; orrsövény; orrpolip vagy krónikus arcüreggyulladás megoldása (orrendoszkgyereksarokópos műtét); tubus beültetés a dobhártyába (savós középfülgyulladás esetén); orrkagyló kisebbítés (orrlégzés javítása); nyelvcsap kisebbítés és lágyszájpad feszesítés (horkolás megszüntetése).

A Róbert Rendelő fül-orr gégész orvosai akut tünetek esetén a hét minden napján gyors, pontos diagnózissal, a megfelelő kezeléssel és tanácsokkal várják a gyermekeket és a felnőtt betegeket.

Dr. Jósa Valéria rendelési ideje: szerda 15.00-17.00

Dr. Majoros Tatjana rendelési ideje: kedd 9.00-12.00; csütörtök 16.00-17.00

Dr. Szalai György rendelési ideje: kedd 15.30 – 16.45

Dr. Zsolnai Enikő rendelési ideje: hétfő 8.00 – 18.30; szerda, csütörtök, péntek 8.00-14.00;

Szeretettel várjuk hívását!

Időpont egyeztetés: +36 40 372 300

Kövessen minket a Facebookon!


 Nem kihívás, megoldás!

Nem kihívás, megoldás! Ha Ön elmúlt 50, férfi, időnként nehezére esik a koncentrált figyelem, egyre gyakrabban érzi fáradtnak magát, esetleg csökkent a fizikai ereje, kitartása, s az intim együttlétek is ritkábbak, amellyel Ön sem elégedett. Esetleg ez utóbbit a partnere szóvá is teszik….nos, akkor ne sokat várjon (!) A következő urológiai programot Önnek fejlesztették ki. Maradjon fiatal! Élvezze a férfiasság előnyeit!

A kiteljesedett férfikorra szóló programot azoknak a 45+ férfiaknak szánjuk, akiknél bizonyos jelek alapján következtethetünk arra, hogy a testükben lévő tesztoszteron szint lecsökkent. Az említett jelek lehetnek mentális eredetűek: koncentrálási zavarok, energiátlanság, alvás zavarok, hangulat ingadozások, esetleg depresszió. Illetve fizikálisak: az izomtömeg csökkenésre, a fizikai erő gyengülése, a test változásai (izom/zsír arány változás, hasi elhízás), anyagcsere problémák megjelenése, csontritkulás, a szexuális libidó csökkenése, potencia zavarok megjelenése. Egy férfit, leginkább a tesztoszteron hormon tesz férfivá. Csökkenése nyomán, az említett tünetek kezelése nemcsak azért szükséges, mert kihat a férfi közvetlen környezeti kapcsolataira, a munkahelyi teljesítményére, hanem azért is, mert hatással van az önértékelésére, az életminőségére.

kinti fotó_kA program – amelyet a szakma andropausa néven alkalmaz – egy kompletten felépített, urológiai, labor, és ha szükséges más vizsgálatokkal (például ultrahang csontsűrűség mérés) kiegészített vizsgálatsor. Ebbe beletartozik a tesztoszteron szint beállítása, személyre szabottan, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett. A kezelés nyomán garantáltan javul a mentális – kognitív, fizikai állapot. Úgy is mondhatjuk, hogy a kezelésen átesett férfi páciensek gyakorlatilag „visszafiatalodnak”, terhelhetőségük fejlődik, teljesítőképességük megnő, szexuális habitusuk ismét a régi.

Azt se feledjük, hogy a tesztoszteron hormon csökkenése bizonyítottan összefügg a szívérrendszeri betegségek megjelenésével. Ahogy a cukorbetegség, a vérzsírok alakulás valamint a depressziós zavarok, a demencia kialakulásával is összefüggésbe hozható. Ezért nem mindegy, odafigyelünk-e a változó férfikorra jellemző tünetekre, teszünk-e azért, hogy ne beteges, hanem fiatalos, lendületes, egészséges évek várjanak ránk – és a párunkra. Életminőségünk javítása vagy szinten tartása ugyanis jelentősen befolyásolhatja a jövő éveit is, nemcsak a jelen gondjait enyhíti!

Ha tehát Ön úgy érzi, az alábbi kérdések egy részére határozott „igen” a válasz, lehetséges, hogy tesztoszteron hiány áll a fizikai-mentális nehézségek hátterében (a kérdések nem helyettesítik a klinikai vizsgálatokat):

 • Szokta-e enerváltnak, fáradékonynak érezni magát?
 • Csökkent-e a fizikai ereje, kitartása, kondíciója?
 • Csökkent-e a testi magassága? Kisebbnek érzi-e a testi méreteit?
 • Elégedett-e az életével, rendszeresen szokta élvezni azt?
 • Szokott-e rosszkedvű, „zsémbeskedő” lenni, szoktak-e negatív hangulatingadozásai lenni?
 • Csökkent-e a szexuális libidója az utóbbi években?
 • Tapasztalt-e potencia zavarokat magánál?
 • Nehézségekbe ütközik-e a megfelelő merevedését tartania szexuális aktus alatt?
 • Jó szeretőnek tartja magát (a párja felé)?
 • Be szokott aludni vacsora után?
 • Átalussza az éjszakáit?
 • Romlott-e a munkateljesítménye az utóbbi időben?
 • Jól kijön az emberekkel maga körül?
 • Képes figyelni az önhöz beszélő személyre, el szokott-e kalandozni a figyelme beszélgetések során?
 • Jól kezeli a stresszt?

Ne várjon sokáig a válaszokkal! Segítséget ajánlunk!
Andropausa programunk vizsgáló orvosa:
Dr. Merth Gábor urológus rendelése: hétfő – péntek 8.30-12.30; kedd: 8.30- 11.30.

Szeretettel várjuk hívását!

Időpont egyeztetés: +36 40 372 300

Kövessen minket a Facebookon!


Új árakkal és szolgáltatásokkal várjuk kibővült fogászati rendeléseinken!

Nemcsak néhány szolgáltatás ára lett kedvezőbb, de több fogorvossal és a rendelési időkben kibővült szolgáltatásokkal várjuk fogászatunkon a Róbert Rendelőben!

kislanyGyermekfogászatunkon már 3-4 éves korban, félelem nélkül ismerkedhetnek a gyermekek a fogorvossal és a rendelővel. Ekkor ugyanis még nincs szükség beavatkozása, a maradandó fogak messze vannak attól, hogy kibújjanak, viszont pozitív élményekkel térhetnek haza az apróságok. A rendszeres, évi egy alkalommal meglátogatott fogorvos és fogorvosi rendelő később sem okoz félelmet a gyermekekben. Akkor sem, amikor 7-8 éves korra már indokolttá válik a fogak rendszeres átvizsgálása. Esetleg a konzultáció a fogszabályozást végző orvossal. Fogszabályozásra gyakran nemcsak esztétikai okokból lehet szükség. A harapási rendellenességek megszűntetése, legalább olyan fontos a későbbi gondtalan mosoly érdekében.

Fogorvosafrei_zsofia_63ink a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal végeznek fogtöméseket, fogpótlásokat, gyökérkezeléseket, implantológiát és sok más beavatkozást.
Ismerje meg új fogászati árainkat! Szeretettel várjuk rendeléseinken!

 

Fogorvosaink:
Dr. Majoros Ádám rendelési ideje:
Hétfő 9.00 – 12.00;
Szerda 9.00 – 12.00
Csütörtök 9.00 – 18.00

Dr. Szendrő Zsófia rendelési ideje:
Kedd 9.00 – 14.00
Péntek 9.00 – 14.00

Fogszabályozás gyermekek és felnőttek részére minden kedden 9.00 – 12.00 – ig.

 

Szeretettel várjuk hívását!

Időpont egyeztetés: +36 40 372 300

Kövessen minket a Facebookon!

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.