Vissza

A VIZSGÁLATI CSOMAGOK LOGIKÁJA AZ EGYÉN KÖRÜLMÉNYEIHEZ ÉS IGÉNYEIHEZ ILLESZKEDIK

 

Megelőzhetők-e a betegségek? Mindannyian arra vágyunk, hogy ha már az örök élet nem lehet a miénk, legalább ami megadatik, az egészségben teljen. Ehhez aztán a legkülönfélébb stratégiákat alakítjuk magunknak. Van, aki a szerencsére bízza magát. Van, aki remek génjeiben hisz, van, aki diéták és mozgásprogramok feszes körforgására bízza egészsége kulcsát.

VAN, AKI RENDSZERESEN ORVOSHOZ FORDUL MEGELŐZÉS CÉLLAL. NEKIK SZÓL VIZSGÁLATI CSOMAGJAINK RENDSZERE. 5 KÜLÖNFÉLE VIZSGÁLATI CSOMAG 5 KÜLÖNFÉLE TARTALOMMAL. MINDEGYIKBEN ORVOSI ALAPVIZSGÁLAT, SZAKORVOSI VIZSGÁLATOK, ÉS KÜLÖNBÖZŐ ÖSSZETÉTELŰ LABOR– ÉS KÉPALKOTÓ DIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOK.

 

SZŰRŐCSOMAGOK „ÚJRATÖLTVE”

Rendelés után levetették a fehér köpenyt és leültek egy asztal köré. Elővették az elmúlt évtizedek összes tapasztalatát, felidézték pácienseik történeteit. Nagy papírokra ábrákat rajzoltak, cetliket ragasztottak, címszavakat írogattak. Mintha egy tervezőasztal körül ülnének.

Belgyógyászok, sebészek, egyéb szakorvosok és a rendelő vezetői töltöttek napokat azzal, hogy újrarajzolják az egészség megőrzését szolgáló vizsgálati csomagok körét. Céljuk az volt, hogy olyan vizsgálatok kerüljenek egy kötegbe, amelyek egy-egy tipikus élethelyzet jellemző betegségeinek felderítésére irányulnak.

Az új vizsgálati csomagok logikája az egyén körülményeihez és igényeihez illeszkedik.

CSOMAGOKBAN AZ EGÉSZSÉG

Start csomag – Tünetmenteseknekstart

Jellemzően fiatalok, 30 év körüliek vagy az alattiak. Egészségtudatosak. Nevelkedésük során szüleik rendszeresen megnézették őket orvossal, akkor is, ha nem voltak panaszaik. Hozzászoktak a rendszeresen egészségügyi kontrollhoz. Fiatal felnőttként is rendszeresen szeretnének meggyőződni arról, hogy minden rendben van velük.

Orvosi alapvizsgálatot végzünk náluk. Laborcsomagjuk a vér és a vizelet alapfaktorait ellenőrzi, eltérő érték esetén további vizsgálódást indítanak el. Képalkotó diagnosztikai eljárásként hasi ultrahang és mellkas röntgen történik, valamint szemész szakorvosi vizsgálat, tekintettel arra, hogy ilyen korban már megjelenhetnek látással kapcsolatos problémák. Egyéb szakorvosi vizsgálat az ő esetükben nem indokolt.

Megelőző vizsgálati csomag – A biztosra menőknek megelozo

Azoknak, akiknek már esedékes lenne egy-két szakorvosi vizsgálat, vagy néhány laboradat. Túl vannak a 30-on, még nincsenek panaszaik és szeretnék, hogy ez az állapot sokáig kitartson.

Az orvosi alapvizsgálatot, a laborvizsgálatokat, a képalkotó diagnosztikai eljárásokat és több szakorvosi vizsgálatot követően összefoglaló orvosi konzultáción vesznek részt. Átfogó képet kapnak egészségük státuszáról és konkrét, jól használható, személyre szabott instrukciókat ahhoz, hogy miként őrizhetik meg állapotukat.

Vitál csomag – Az egészségüket aktiválók számáravital

40 év tájékán egy alapos és átfogó orvosi vizsgálat hosszú időre megkönnyebbülést ad azoknak, akik az itt-ott már felbukkanó tünetek és apróbb panaszok miatt elkezdenének aggódni.

Átfogó szakorvosi áttekintés, jelen van kardiológia, endokrinológia, sőt ortopédia is, a közel teljes körű laborvizsgálat és képalkotó diagnosztika.  A vizsgálati sor végén itt is összefoglaló orvosi vélemény áll, a menet közben felmerült valamennyi adat és lelet összefüggéseinek áttekintő elemzése, valamint életvitellel, esetleg kezelésekkel kapcsolatos útmutatás.

Jóllét csomag – Hogy tényleg újra jól legyenjollet

Konkrét tünetek, nem múló panaszok, 50+ esetén elkerülhetetlen a minden területre kiterjedő szakorvosi vizsgálatsor. Szembenézni a panaszok okával az egyetlen kulcsa a jóllétben töltött évek meghosszabbításának.

A Jóllét csomag valamennyi szakorvost bevon a vizsgálati sorba. Teljes körű a laborvizsgálatok és a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok köre. Ami megvizsgálható azt megvizsgáljuk, ami kideríthető, azt kiderítjük. A felszínre került eltérés pedig nagy eséllyel belátható időn belül hatékonyan orvosolható

Kardiológiai vizsgálati csomag – Fókuszban a szívkard

Bizonyos genetikai ok vagy életmódból származó rizikócsoportba tartozó páciensek leginkább a szív- és érrendszerei megbetegedésekre hajlamosak.

Számukra egy speciális kardiológiai csomag áll rendelkezésre – a hozzáférhető valamennyi korszerű diagnosztikai eljárással és hozzáértéssel