Vissza

A Magnevit Reflex készülék és módszer

Magyarországon 17 éve ismert és használt a Magnevit Reflex duplamágneses elektroterápiás készülék és módszer. A módszer kidolgozása és oktatása magas szakmai elvárások szerint került kialakításra. Számos orvosi rendelőben, klinikán, sport-centrumban és szépségszalonban használják, mint rekreációs, stressz-oldó, bőrápoló, masszázs-kiegészítő, relaxációt és rehabilitációt biztosító lehetőséget. A visszajelzések rendkívül pozitívak. Az otthoni készülék használatának elsajátítása könnyű, egy napos képzésen megtanulható. A készülék és a módszer használata az oktatáson ismertetett szabályok – pacemaker és várandósság a kizáró okok – betartásával teljesen biztonságos. Tovább

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés előtti teendők: a megfelelő folyadék-bevitel fontos, ezért a a kezelés előtt tea vagy víz fogyasztása javasolt. A kezelés ideje alatt a telefonálást, nyugtalanító-zavaró körülményeket érdemes kizárni.

A kezelés ülő vagy fekvő pozícióban történik. A leginkább kedvelt a hát és a váll kezelése, melynek során a bőrrel közvetlenül kontaktusba kerülő duplamágneses kezelőfejeken keresztül érkező mágneses és elektroterápiás impulzusok az izmokat, idegeket enyhén stimulálják, ezáltal oldják a feszültséget, jóleső, nyugtató érzést biztosítanak.

A kezelőfejeket különböző pozíciókba helyezzük, jellemzően például a hát kezelésekor lentről felfelé haladva, a gerinc két oldalán párhuzamosan elhelyezve a kezelőfejeket, egy-egy ponton 5-8 perces kezelési időket biztosítva haladunk a gerinc mentén felfelé. A teljes kezelés 40-60 percig tarthat. Ez idő alatt garantált az ellazulás: a páciens kellemes nyugalmi állapotba kerül, a hátán és a vállán lévő feszült izomcsomók kikerülnek a stresszes állapotból. Ez a nyugalmi állapot gyakran azt eredményezi, hogy a vendég jóízűen elalszik.

A módszert alkalmazhatjuk a háton kívül a has, a nyak, a vállak, a mellkas, a csípő, a lábak területén jelentkező fizikai problémák kezelésére is, valamint az arc- és testkezelések kiegészítésére is. A fájdalomcsillapító hatás minden kezelés esetén azonnal érezhető, tapasztalható. A kezelést követően rövid pihenő és folyadék-fogyasztás, valamint az anyagcsere-folyamatok gyorsulása miatt a páciens felfrissülve, szinte megújulva távozik a kezelésről.

magnevit

Arc- és bőr-kezelés, testkezelések

A kozmetikai és bőrfeszesítő, regeneráló, fogyást elősegítő, megereszkedett bőrt feszesítő kezelések is elérhetőek a Magnevit Reflex készülék és módszer által. Az adott területeken a mágneses kezelőfejekkel vagy stabil kezeléssel, vagy a fejek mozgatásával érjük el a kívánt eredményt. A Magnevit Reflex készülék és módszer sokoldalúan hasznosítható, kozmetikai, testkezelő és fizikai állóképességet javító kezelés. A stressz-oldásban, a menedzser-betegségek kezelésében, kozmetikában, masszázs-kiegészítésben, rekreációban, balesetek, műtétek, sportsérülések utáni gyors felépülésben kiváló eredménnyel bizonyított. A szervezet salakanyagoktól való megszabadításában, emésztési zavarokra gyakorolt jótékony hatásában is kiváló tapasztalatokra tettünk szert.

Használata egyszerű és biztonságos. A készülék könnyen hordozható, mozgatható, kényelmes használatot biztosít. Felnőttek és gyermekek is kezelhetőek a Magnevit Reflex készülékkel és módszerrel.

 

Rendelési idők

Medicina Egészségközpont 1125 Budapest, Istenhegyi út 29.
Dr. Lázár Györgyi
Hétfő
09.00-tól 16.00-ig
Kedd
09.00-tól 18.00-ig
Szerda
09.00-tól 18.00-ig
Csütörtök
09.00-tól 18.00-ig
Péntek
09.00-tól 16.00-ig

Kapcsolódó szakterületek a rendelőben

  • Alternatív gyógyászat
  • Oxivit terápia
  • Magnevit terápia
  • Kapcsolódó orvosok a rendelőben

    Dr. Lázár Györgyi
    Alternatív gyógyászat...