Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft.

A Euromedic International célja az, hogy a legnagyobb és legsikeresebb páneurópai egészségügyi szolgáltatóvá váljon a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok, a művesekezelések, a laboratóriumi diagnosztikai és daganat kezelési szolgáltatások, valamint a teleradiológia terén. Európa számos országában működő, elismert egészségügyi központjaival a Euromedic az egészségügyi szolgáltatások élvonalát képviseli és létfontosságú segítséget nyújt a szolgáltatásaira rászoruló betegeknek.

A Euromedic közel két évtizede az egészségügyi minőség elkötelezettje, és elsődleges céljául tűzte ki magánfinanszírozású egészségügyi szolgáltatás és az állami szektor viszonyának újrafogalmazását. A cég eredményesen nyújt létfontosságú egészségügyi szolgáltatásokat, a legmagasabb európai színvonalon, a meglevő állami irányítású egészségügyi struktúrákon belül.

A Euromedic szakemberei évről évre milliók életében játszanak szerepet; betegek, alkalmazottak, állami egészségügyi hatóságok és vállalati befektetők igényeit kielégítve. 15 ország 209 Euromedic központjában évente 3,5 millió betegvizsgálat történik.

A vállalat fenntartja tevékenységei magas színvonalát, vállalati kultúrája pedig az őszinteségen, integritáson és átláthatóságon alapul. Igyekszik olyan kölcsönös tiszteleten, ösztönzésen és csapatmunkán alapuló munkahelyi környezetet teremteni, amely értékeli az elkötelezettséget és a teljesítményt, és amely fogékony a magasan képzett egészségügyi szakemberek igényeire.

Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft.

1051 Budapest, Dorottya utca 1. III. em. Tel.: +36-1-317-86-10, Fax: 36-1-318-86-87

Tovább Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft. honlapjára.

Akciók
Vásárlási utalványunk
vásárlási utalvány
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya