Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft.

A Euromedic International célja az, hogy a legnagyobb és legsikeresebb páneurópai egészségügyi szolgáltatóvá váljon a képalkotó diagnosztikai vizsgálatok, a művesekezelések, a laboratóriumi diagnosztikai és daganat kezelési szolgáltatások, valamint a teleradiológia terén. Európa számos országában működő, elismert egészségügyi központjaival a Euromedic az egészségügyi szolgáltatások élvonalát képviseli és létfontosságú segítséget nyújt a szolgáltatásaira rászoruló betegeknek.

A Euromedic közel két évtizede az egészségügyi minőség elkötelezettje, és elsődleges céljául tűzte ki magánfinanszírozású egészségügyi szolgáltatás és az állami szektor viszonyának újrafogalmazását. A cég eredményesen nyújt létfontosságú egészségügyi szolgáltatásokat, a legmagasabb európai színvonalon, a meglevő állami irányítású egészségügyi struktúrákon belül.

A Euromedic szakemberei évről évre milliók életében játszanak szerepet; betegek, alkalmazottak, állami egészségügyi hatóságok és vállalati befektetők igényeit kielégítve. 15 ország 209 Euromedic központjában évente 3,5 millió betegvizsgálat történik.

A vállalat fenntartja tevékenységei magas színvonalát, vállalati kultúrája pedig az őszinteségen, integritáson és átláthatóságon alapul. Igyekszik olyan kölcsönös tiszteleten, ösztönzésen és csapatmunkán alapuló munkahelyi környezetet teremteni, amely értékeli az elkötelezettséget és a teljesítményt, és amely fogékony a magasan képzett egészségügyi szakemberek igényeire.

Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft.

1051 Budapest, Dorottya utca 1. III. em. Tel.: +36-1-317-86-10, Fax: 36-1-318-86-87

Tovább Nemzetközi Egészségügyi Központ Kft. honlapjára.

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.