Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja

shutterstock_780769552Ebben az időszakban kiemelt figyelmet szentelünk a nőknek, és az őket leggyakrabban érintő betegségnek, a mellráknak. A mellben kitapintott csomók nem minden esetben utalnak mellrákra, ezért kizárólag a szűrővizsgálatok alkalmával győződhetünk meg arról, hogy van-e okunk aggodalomra. Bizonyos ellenőrzésekre otthon is lehetőség van – az emlők rendszeres önvizsgálata különösen fontos -, de ez nem helyettesíti az ultrahangot vagy a mammográfiát. Mi a Medicina Egészségközpontnál elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek, ezért kedvezményes vizsgálatainkkal szeretnénk felhívni a figyelmet ennek fontosságára.

Emellett emlékeztetjük Önöket, hogy minden felnőtt vagy szexuálisan aktív hölgynél évente javasolt a nőgyógyászati kivizsgálás is. Mivel a vizsgálatok többsége szakértelmet és speciális eszközöket kíván, ezért elengedhetetlen a nőgyógyász szakorvos felkeresése. Orvosi segítséggel könnyen felismerhetőek és kezelhetőek az olyan gyakori betegségek is, mint a menstruációs zavarok, a hüvely- és kismedencei gyulladás, az endometriózis, a PCOS, vagy a nemi szervek cisztái és az emlő elváltozásai.

Foglaljon időpontot ONLINE!

Akció
2018.10.31-ig
Nőgyógyászati alapvizsgálat 23.000 Ft helyett 19.000 Ft
Kiemelt akció
2018.10.31-ig
Mammográfia és mellultrahang 26.000 Ft helyett 22.000 Ft
Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya