Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja

shutterstock_780769552Ebben az időszakban kiemelt figyelmet szentelünk a nőknek, és az őket leggyakrabban érintő betegségnek, a mellráknak. A mellben kitapintott csomók nem minden esetben utalnak mellrákra, ezért kizárólag a szűrővizsgálatok alkalmával győződhetünk meg arról, hogy van-e okunk aggodalomra. Bizonyos ellenőrzésekre otthon is lehetőség van – az emlők rendszeres önvizsgálata különösen fontos -, de ez nem helyettesíti az ultrahangot vagy a mammográfiát. Mi a Medicina Egészségközpontnál elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek, ezért kedvezményes vizsgálatainkkal szeretnénk felhívni a figyelmet ennek fontosságára.

Emellett emlékeztetjük Önöket, hogy minden felnőtt vagy szexuálisan aktív hölgynél évente javasolt a nőgyógyászati kivizsgálás is. Mivel a vizsgálatok többsége szakértelmet és speciális eszközöket kíván, ezért elengedhetetlen a nőgyógyász szakorvos felkeresése. Orvosi segítséggel könnyen felismerhetőek és kezelhetőek az olyan gyakori betegségek is, mint a menstruációs zavarok, a hüvely- és kismedencei gyulladás, az endometriózis, a PCOS, vagy a nemi szervek cisztái és az emlő elváltozásai.

Foglaljon időpontot ONLINE!

Akció
2018.10.31-ig
Nőgyógyászati alapvizsgálat 23.000 Ft helyett 19.000 Ft
Kiemelt akció
2018.10.31-ig
Mammográfia és mellultrahang 26.000 Ft helyett 22.000 Ft
Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.