Hírlevél – június

HAT HÓNAPOS – KÖSZÖNET

Hat hónappal ezelőtt ilyenkor már az előkészítőben vártuk izgatottan, hogy szülővé váljunk. Szeretnénk ezúton megköszönni a Róbert Kórház dolgozóinak, különösen Nega doktornőnek, hogy végigkísértek minket a várandósságon és hogy világra hozták a kisfiunkat, Benson Bencét. Köszönjük Egyházi doktornak, hogy segített megbirkózni a diéta kihívásaival, hiszem, hogy ennek is köszönhető, hogy Bence ma majd’ kicsattan az egészségtől. Köszönjük a nővéreknek, hogy gondomat viselték a császármetszés után, és köszönjük a csecsemős nővéreknek, hogy mindenre megtanítottak, amit tudnunk kellett, hogy ne essünk pánikba, amikor hazaindulunk a kórházból. :)

Tavasz, rendelő, várakozás
Amikor szóba került, hogy hol fogok szülni, páran furcsán néztek rám, mert magán kórházat választottunk – de minden egyes forintot megért! Soha nem fogom Önöknek elfelejteni azt a sok figyelmet, kedvességet és törődést, amit kapott a kis családunk, még a vérvételekre is öröm volt oda járni. :)
Sok szeretettel gondolunk Önökre,
Benson Bence és a szülei, Szunyog Emese és Benson Zsolt.

 

Orvos neve: Dr. Alföldi Edit

Rendelési idő: H-P 16:00 – 18:00

Szolgáltatás ára: 12 345 Ft


A SZÜLŐSZOBA TEGNAP A FELÚJÍTOTT SZÁRNYBA KÖLTÖZÖTT

Hadd mutassuk meg a felújított szárnyban berendezett szülészetünket! Nézzétek, milyen szép, korszerű és igényes terek várnak rátok, hogy életet adjatok babáitoknak!
És ez még csak a kezdet! Most ugyanis elkezdjük a régi szülőszobai szárnyat felújítani, ami két hónapon belül elkészül és az lesz a kórház végleges szülészeti részlege.

De akik most születnek, azok ezekben a szobákban látják meg a napvilágot – szeparált, gyönyörű, vadonatúj és tiszta minden.
És ami a képekről nem jön le – a teljes csend és az “új illat”. Gyertek és élvezzétek! Szeretettel várunk!

Orvos neve: Dr. Almási Mária

Rendelési idő: H: 12:00

Szolgáltatás ára: 25 000Ft


Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.