Akciók (január-vázlat)

A megelőzés fontos

nathaEbben az évben sem árt, ha alaposabbak vagyunk akkor, ha az egészségünkről van szó. Tudták, hogy nagyjából félévente akkor is érdemes állapotfelmérő labort csináltatni, ha egyébként jól érezzük magunkat? Indítsák az új évet azzal, hogy bejelentkeznek hozzánk! Legyenek biztosak abban, hogy minden rendben van!

Kiemelt évindító akció
2019.01.31-ig
Állapot felmérő laborcsomag + vérvételi díj 11.400 Ft helyett 9.400 Ft

 

Januárban újra INGYENES

osteoA sok karácsonyi beigli után sem áll meg az élet. Sőt! Januárban a beiglit felváltják a diétás ételek, az ember nem győzi ledolgozni az ünnepek alatt összeszedett kalóriákat. A rengeteg elfogyasztott cukor azonban a szánkban, a fogainkon is nyomot hagy. Hogy mekkorát? Jöjjenek el hozzánk, és megnézzük! Felmérjük, megbeszéljük Önükkel, megcsináljuk. Ingyen! Nem érdemes kihagyni.

AKCIÓ
2019.01.31-ig
Fogászati szűrés 5.300 Ft helyett INGYENES

 

 

Érvényesség ideje alatt

Medicina Assistance Kártyával

10%

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.