A fejlődés elkerülhetetlen…

Rendelőnkben szeretettel várja Önt új munkatársunk, Dr. Soltész Krisztina pszichológus. Az ő szakmai meggyőződése az, hogy ha a személyiség a boldogulásához szükséges fejlődésének egyes lépcsőfokait nehezen, vagy nem tudja meglépni, akkor elakadások alakulnak ki. Ezek szinte időzített bombaként ketyegnek, s magukban hordozzák a későbbi problémák felmerülését. A pszichológusnő online pszichológiai teszt segítségével támogatja klienseit, amely hamarosan a Rendelőintézet honlapján lesz hozzáférhető. Az online teszt megjelenését Facebook oldalunkon tesszük majd közzé. Kérjük, hogy kövesen minket a Facebookon!

Soltész Krisztina szerint a fejlődés elkerülhetetlen…

Soltesz_Krisztina

… és a pszichológia, ez a rendkívül összetett, rengeteg lehetőséget és segítséget rejtő világa mindenki számára kínál lehetőséget, aki változni, fejlődni, gyógyulni szeretne.

Soltész Krisztina, a Róbert Rendelőintézet pszichológusa szerint a terápiás konzultációk és folyamatok mindenképpen előrevisznek és segítséget jelentenek. Szakmai segítség nélkül általában nem lehet megoldást találni a testi és lelki tünetek gyógyítására. Mivel különböző személyiségtípusok vagyunk, eltérőek a reakcióink, a tűrőképességünk, az önámításunk. Eltér a mélységük és a hosszuk. Ám a pszichológia kincsestárában rengeteg hatásos módszer van, ami személyre és problémára szabottan segíti a pácienseket. Ilyen a rogers-i segítő beszélgetés, a kognitív viselkedésterápia, ahol a hiedelmeinket vizsgáljuk, hogy hogyan lehet változtatni azokon élményszerűbb, boldogabb és egészségesebb élet érdekében. Vannak olyan terápiás módszerek, amelyekkel visszatérünk a gyermekkorba és megpróbálunk összefüggéseket találni a jelen élethelyzetek konfliktusai és a gyermekkori átélt eseményeink között. A relaxációs terápiák és a hipnózis terápia is sokat segít.

Krisztina többek között azzal is segíti a leendő pácienseit, hogy amikor valaki eljut arra a pontra, hogy ráébred, lépnie kell, akkor első körben egy online teszt kitöltésével  anonim módon  tájékozódhat és fontos dolgokat tudhat meg önmagáról.  Ezek a tesztek mérik a depressziót, szorongást, diszfunkcionális attitűdöket. Tulajdonképpen a világhoz való hozzáállásunkat mutatja meg, illetve olyan sémákat, amik nagyon mélyen belegyökereznek a gyermekkori tapasztalatainkba. A tesztek hamarosan online formában érhetők el a Róbert Rendelőintézet betegei és az érdeklődők számára, a Rendelőintézet weboldalán.

Pszichiáterünk, Dr. Pataky Éva szintén szeretettel várja Önt pszichiátriai rendelésén csütörtökönként 8.00-14.00 családterápia, pszichoterápia témában.

Akciók
POSZT-COVID CSOMAG
Új szűrővizsgálatunk segítségével minden fertőzésen átesett páciensünk teljes körűen ellenőrizheti fizikai állapotát. Ha decemberben foglal januári időpontot, 4000 forint kedvezményt adunk!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.