A fejlődés elkerülhetetlen…

Rendelőnkben szeretettel várja Önt új munkatársunk, Dr. Soltész Krisztina pszichológus. Az ő szakmai meggyőződése az, hogy ha a személyiség a boldogulásához szükséges fejlődésének egyes lépcsőfokait nehezen, vagy nem tudja meglépni, akkor elakadások alakulnak ki. Ezek szinte időzített bombaként ketyegnek, s magukban hordozzák a későbbi problémák felmerülését. A pszichológusnő online pszichológiai teszt segítségével támogatja klienseit, amely hamarosan a Rendelőintézet honlapján lesz hozzáférhető. Az online teszt megjelenését Facebook oldalunkon tesszük majd közzé. Kérjük, hogy kövesen minket a Facebookon!

Soltész Krisztina szerint a fejlődés elkerülhetetlen…

Soltesz_Krisztina

… és a pszichológia, ez a rendkívül összetett, rengeteg lehetőséget és segítséget rejtő világa mindenki számára kínál lehetőséget, aki változni, fejlődni, gyógyulni szeretne.

Soltész Krisztina, a Róbert Rendelőintézet pszichológusa szerint a terápiás konzultációk és folyamatok mindenképpen előrevisznek és segítséget jelentenek. Szakmai segítség nélkül általában nem lehet megoldást találni a testi és lelki tünetek gyógyítására. Mivel különböző személyiségtípusok vagyunk, eltérőek a reakcióink, a tűrőképességünk, az önámításunk. Eltér a mélységük és a hosszuk. Ám a pszichológia kincsestárában rengeteg hatásos módszer van, ami személyre és problémára szabottan segíti a pácienseket. Ilyen a rogers-i segítő beszélgetés, a kognitív viselkedésterápia, ahol a hiedelmeinket vizsgáljuk, hogy hogyan lehet változtatni azokon élményszerűbb, boldogabb és egészségesebb élet érdekében. Vannak olyan terápiás módszerek, amelyekkel visszatérünk a gyermekkorba és megpróbálunk összefüggéseket találni a jelen élethelyzetek konfliktusai és a gyermekkori átélt eseményeink között. A relaxációs terápiák és a hipnózis terápia is sokat segít.

Krisztina többek között azzal is segíti a leendő pácienseit, hogy amikor valaki eljut arra a pontra, hogy ráébred, lépnie kell, akkor első körben egy online teszt kitöltésével  anonim módon  tájékozódhat és fontos dolgokat tudhat meg önmagáról.  Ezek a tesztek mérik a depressziót, szorongást, diszfunkcionális attitűdöket. Tulajdonképpen a világhoz való hozzáállásunkat mutatja meg, illetve olyan sémákat, amik nagyon mélyen belegyökereznek a gyermekkori tapasztalatainkba. A tesztek hamarosan online formában érhetők el a Róbert Rendelőintézet betegei és az érdeklődők számára, a Rendelőintézet weboldalán.

Pszichiáterünk, Dr. Pataky Éva szintén szeretettel várja Önt pszichiátriai rendelésén csütörtökönként 8.00-14.00 családterápia, pszichoterápia témában.

Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya