Egészségmegőrzésből jeles

Az NN Ultrabalaton hazánk egyik legnépszerűbb sporteseménye, egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is. A táv egy kör a Balaton körül, egyéniben vagy váltóban, futva vagy bringával. A Medicina Egészségközpont a verseny egyik támogatója.

Az esemény 2007-ben indult útjára azzal a céllal, hogy létrejöjjön egy 200 kilométernél is hosszabb ultrafutó verseny. A kezdeti, 200 fős indulói gárdához évről-évre többen csatlakoztak, az esemény népszerűségét jellemzi, hogy a csapatnevezések 2016-ban – rekordidő alatt – már december elején beteltek, és az online nevezés másnapján már több mint 200 csapat jelentkezett a várólistára. Tavaly  már  több, mint 7500 fő feletti létszám állt rajthoz és 25 országból érkeztek a versenyzők.

A versenyzőknek 32 óra áll rendelkezésre hogy teljesítsék a távot, az Ultrabalaton tehát egy non-stop esemény. Az útvonal során idén már 36 váltópont ad lehetőséget a váltásra, valamint több, mint 40 frissítőpont segíti a célbaérkezést.

A Medicina Egészségpénztár és a Medicina Egészségközpont közös csapata idén is segít a versenyzőknek a verseny ideje alatt egészségügyileg a topon maradni, ezzel is elősegítve, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.

Számunkra nem csak a gyógyulás, hanem az egészségmegőrzés is fontos. 2017 áprilisától szolgáltatásaikat kibővítve többféle olyan vizsgálatot, szűrőcsomagot, kezelést kínálunk, amelyek hozzájárulnak a futók egészségének megőrzéséhez.

Kollégáink a verseny ideje alatt a köveskáli frissítőponton vérnyomást, vércukrot, testzsírszázalékot, valamint BMI-t is mérnek. A frissítőponton talp alá való zenét is szolgáltatunk az Ultrabalaton résztvevőinek, akik emellett az éppen zajló versennyel kapcsolatos információkat is folyamatosan figyelemmel kísérhetik nálunk.

A versenyzőknek a Medicina Egészségközpont speciális, úgynevezett Ultrabalaton csomagot is összeállított.

A csomag tartalma:

“Ultrabalaton” csomag

Belgyógyászati alapvizsgálat (általános állapot felmérés)
Állapotfelmérő laborcsomag: ALAT, GPT,GOT, ALP, CRP, eGFR, Foszfát, GGT, vércukor, HDL koleszterin, Húgysav, Ca, K, Karbamid, Koleszterin, Kreatinin. LDL koleszterin, Na, Összes bilirubin, T. vérkép, T. vérkép, T.vizelet, TSH, Fe

 

A csomag ára 20.000 forint

Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya