Vissza

Pajzsmirigy túlműködés kezelése

A pajzsmirigy fokozott működése kellemetlen tüneteket vált ki, melyek nagyon megnehezítik a mindennapi életet, akár pszichés problémákat is okozhatnak. A betegség diagnózisa és terápiája a mai korszerű technika segítségével jól megoldható!

Tovább

Ha olyan tüneteket tapasztal, mint az indokolatlan fogyás, remegés, szívritmuszavar, ha az átlagnál erősebben izzad, vagy gyakran nyirkossá válik a bőre, esetleg kidülled a szeme, illetve hasmenéssel küzd, forduljon orvoshoz, vegyen részt egy alapos kivizsgáláson, mert a panaszai pajzsmirigy túlműködésre utalhatnak.

Kezelési lehetőségek 

Az orvos alkalmazhat gyógyszeres kezelést, amely állhat hormonképződést csökkentő vagy pajzsmirigy-túlműködést gátló készítményekből. Ha szükséges izotópos kezelést vagy műtétet javasol.

A szerv működési zavara nem minden esetben jelent betegséget, akár az élet lelkileg megterhelő időszaka, vagy akár egy menstruációs ciklus is okozhat átmeneti problémát. Ilyenkor tüneti kezelésként nyugtatót írhat fel az orvos.

A Medicina Egészségközpont szakképzett munkatársai modern technikai háttérrel, alapos és pontos diagnózis alapján gyors segítséget tudnak önnek nyújtani.