Vissza

Masszázs

A masszázs fontos kiegészítő módszer a mozgásszervi panaszok kezelésében. A test felületén meghatározott fogásokkal kivitelezett mechanikai inger közvetlen vagy közvetett úton hat a sejtek, szövetek működésére. Tovább

A Medicina Egészségközpont szakembere az általános masszázseljárásokon kívül a következő kezeléseket alkalmazza.

Relaxációs masszázs

A relaxációs masszázs egy olyan masszázs, amely simításokkal, dörzsölésekkel éri el a nyugalmi állapotot. (A relaxációt aromaterápiás masszázsolajok és azok illata teszi hatékonyabbá, így a kliens teljeskörűen el tud lazulni.)
A relax masszázs fő célja, hogy segítsen a stressz és a feszültség levezetésében, illetve a lazításban. Mindemellett stimulálja a vér- és a nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, és az alvási zavarok esetében is kiválóan alkalmazható.

Kinesio tape
A kineziológiai tape a "bőr "utánzata, tulajdonságaiban ahhoz nagyon hasonló. Felhelyezésével a bőrön és a bőr alatti struktúrákon keresztül pozitív szenzorikus információkat közvetít testünknek. Hatékonyan alkalmazható sportsérülések, gerinc-, hátfájdalmak, izomhúzódások, könyökbántalmak ( tenisz-, golfkönyök stb.) kezelésére, duzzanatok, vérömlenyek csökkentésére, sérülések, műtétek rehabilitációjára. A taping kezelés tökéletes kiegészítője a különféle terápiás módszereknek, hiszen a két terápia közötti időszakban folyamatos hatást fejt ki a kezelt, ragasztott területre.

Manuálterápia
Azoknak a kézzel végzett terápiás fogásoknak az együttese, melyek a mozgásszervrendszer elváltozásaiból adódó fájdalom vagy sérülések, gyulladások, degeneratív elváltozások következtében létrejövő ízületi mozgásbeszűkülések feloldására szolgálnak.

Csoknyai Levente

Rendelési idők

Medicina Egészségközpont 1125 Budapest, Istenhegyi út 29.