Vissza

Az intim wellness már hazánkban is elérhető

  A Medicina Egészségközpont áprilistól egy új technológiával segít a nőknek nem csak lélekben, hanem testben, egészen pontosan az intim testrészeken is fiatalabbnak maradni. A CO2RE INTIMA egy speciális lézeres kezelés, ami az intim területek problémáira nyújt megoldást. Tovább

 

Akciós ár

2017.10.31-ig

Intim lézeres kezelés (2 alkalmas)

390.000 Ft

A CO2RE INTIMA lézerkezelés lényege, hogy:

  • műtét nélküli megoldást nyújt az inkontinencia kezelésére (hüvelyen belül lézeres kezelés, speciális tükör és fej segítségével)
  • szűkebb, feszesebb hüvelyfalat csinál
  • a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteit is kezeli
  • csökkenti a külső intim terület bőrén található fokozott pigmentációt

Ajánljuk azoknak, akik:

  • a gyerekszüléssel és a kor előrehaladtával történő hormonális jellegű változásokat szeretnék elfelejteni
  • intim zónájukat műtét nélkül szeretnék megfiatalítani
  • szexuális életük gyakorlása közben hüvely szárazsággal vagy hüvely tágassággal küzdenek
  • stressz inkontinenciával, vagy egyéb vizelettartási problémával küzdenek

 

 

intim-wellnessA kezelés menete

A kezelést tapasztalt endokrinológus-nőgyógyász szakorvos végzi.

A lézeres beavatkozást egy rövid konzultáció előzi meg. Ezt követi a lézerterápia, ami egy speciális, kifejezetten erre a célra kifejlesztett CO2 lézerrel működő készülékkel történik. A kezelés körülbelül húsz percet vesz igénybe.

Az orvos egy hüvelyapplikátort juttat a hüvelybe, hogy a lézeres kezelőfej nem érjen közvetlenül a hüvely belső falához. Ezután a kezelőfejet is a hüvelybe juttatja, ahol a kezelőfej automatikusan körbepásztázza a hüvely belső falát. Vékony, mindössze egy mikron átmérőjű lézersugárról beszélünk, ami végig automatikusan - a készülék által vezérelve – kezeli a hüvely belső felszínét, mikroszkopikus sérüléseket ejtve rajta. Ebből a Páciens általában semmit nem érez, maximum egy kis melegségérzet jelentkezhet.

Természetesen a szövetek regenerációjához több hét szükséges, azonban a lézeres kezelés hatására már az első alkalom után megnő a környező kötőszövetek rugalmassága, emellett a gát és a hüvelyfal izomzata is erősödik.

Az első kezelés után három héttel javasolt egy újabb kezelést elvégezni, majd négy hónap múlva egy előzetes kontrollvizsgálatot követően érdemes megvizsgálni az elért eredményt. Enyhébb problémák esetén már az első egy-két alkalom után nagymértékű javulás – vagy akár teljes gyógyulás – következik be.

Jó tudni,  hogy súlyos inkontinencia panaszokkal érkező páciensek esetében is jelentős eredmények érhetőek el. Az életminőség javulása minden esetben megtörténik.

A kezelés műtét nélkül nyújt gyors megoldást, és ami még fontosabb, gyakorlatilag nincs gyógyulási idő. A Medicina Egészségközpontban a kezelést megbízható, tapasztalt orvosok végzik.

Kapcsolódó szakterületek a rendelőben

  • Nőgyógyászat