Vissza

Esztétikai bőrgyógyászat

  A Medicina  Egészségközpont a bőrgyógyászati ellátást új esztétikai kezelővel bővítette. Az esztétikai problémát okozó bőrelváltozások kezelése speciális eljárásokat kíván. Az új központban olyan diagnosztikai és terápiás lehetőségek találhatók, melyek többsége Magyarországon csak itt érhető el. Az új Medical Office orvoskozmetikai kezelések eredményességét több száz elégedett Páciens igazolhatja. Tovább

Medical Office orvoskozmetikai kezelések

Az arcon megjelenő pigment foltok, értágulatok, kivörösödés, gyulladásos tünetek, a bőr rugalmasságának elvesztése, a ráncok megjelenése nagyon zavaró lehet. Kezeléseink minden problémára megoldást nyújtanak. Az alkalmazott készítmények klinikailag teszteltek, hatékonyak és biztonságosak.

Az eredményes kezelést a jó kezelési terv biztosítja. Szakembereink munkáját és az Ön döntését modern diagnosztikai eszközök segítik. Egyedi kezelési protokollokat alkalmazunk. A legkorszerűbb kezeléseket veheti igénybe Németországból, Amerikából, Londonból, Párizsból. Partnerünkkel  a CentralDermaval együttműködésben speciális  kezelési protokollokat dolgoztunk ki, szem előtt tartva a Ma szépség, holnap is egészség elvet. A kezeléseket bőrgyógyász-kozmetológus és plasztikai sebész specialisták végzik esztétikai szakasszisztensek közreműködésével.

Komputeres arcbőrdiagnosztika

Egy új eljárás, a Reveal Imager segítségével betekinthet bőrébe és nyomon követheti a kezelések kedvező hatását. Ez egy olyan egyedülálló eljárás, mely  Magyarországon csak nálunk elérhető, és segít Önnek a kedvezőtlen bőrelváltozások és a korai bőröregedés tüneteinek  megelőzésében.


Kezeléseink

Dermagenesis

Hatékony, fájdalmatlan dermabráziós kezelés. A szaruréteg felső részét eltávolítjuk, ezzel osztódásra serkentjük a felhám alapi sejtjeit, valamit lehetővé tesszük a hatóanyagok jobb felszívódását. A DERMAGENESIS készülék a leghigiénikusabb gépek közé tartozik, mivel kezelőegységei  egyszer használatosak. Magyarországon jelenleg kizárólag nálunk veheti igénybe ezt az egyedülálló kezelést.

Radiofrekvencia-lifting

Radiofrekvenciás kezelés, mely az új kötőszöveti rostképződés révén a bőr rugalmasságát javítja és a ráncok mélységét csökkenti. Egy kúra 3-6  kezelésből áll.

Peeling (kémiai hámlasztás)

A kémiai hámlasztás lényege, hogy a sav erősségének megfelelően a szaruréteget különböző mélységig távolítjuk el. A kezelés eredménye: sima bőrfelszín, a pigment foltok halványulnak- eltűnnek, csökken a faggyútermelés, az alapi sejteket osztódásra serkenti, ezáltal a felhám megújul.

A pattanásos bőr kezelését is segíti. A peelingek számos változatát végezzük. Fontos figyelembe venni, hogy a többször végzett felületes peeling eredménye különbözik az egyszeri mély peelingétől.

Epionce Dermaroller

Komplett kezelési ajánlat a felhám megújítására otthonápolási protokollal.

Az eljárás során apró, nem látható sérüléseket  ejtünk a bőr felszínén, melyek 72 órán belül hámosodnak. A kezelés eredménye a bőr rugalmassága javul és a bőrfelszín megújul. A beavatkozás fájdalmatlan.

ANTI-AGING kezelések

A kezelések a korai bőröregedés megelőzését és a biológiai bőröregedési folyamatok következtében kialakult tünetek megszüntetését célozzák. A kezelések megválasztásakor sokan összekeverik a fénykárosodott bőrt az öregedő bőrrel. A két állapot merőben más kezelést igényel. Az Anti- Aging kezeléshez Anti-Aging életmód társul. A terápia rendszeres Medical Office kezelésből és otthonápolásból áll.

Fénykárosodott bőr kezelése

Medical Office stimulációs és korrekciós kezelés, valamint otthonápolás is szükséges a jó eredmény eléréséhez. Fénykárosodás esetén számos megoldandó probléma áll fenn: megvastagodott szaruréteg, mélyrétegű vízhiány, fokozott TEWL (transzepidermális  vízvesztés), magas szabadgyök szint, barrier károsodás, pigment foltok, ráncok, fénytelen, szürkés bőrszín.

A kezelésektől nagyon szép eredmény várható.

Barrier korrekció

Minden kezelésünk része. A Barrier egy hidrolipid réteg, ha károsodott, számos funkció zavar  jelentkezik a felhámban. Több megoldás létezik a probléma megoldására.

Pigmenrált foltok kezelése

A kezelés megkezdése előtt pontosan  meg kell állapítani a pigmentáció típusát és eredetét. A kezelés mechanikai vagy kémiai peeling és halványitó kezelésből áll. Fontos a megfelelő fényvédelem. 

Pattanás- AKNE terápia

A kezelés során a pórusokat kinyitjuk és a terápia alatt folyamatosan nyitva tartjuk, megelőzve ezzel az újabb pattanások kialakulását. Ezt követően a faggyú oldása és a fiziológiai paraméterek rendezése történik. Nagyon fontos a pH visszaállítása és a barrier károsodás megszüntetése. A megfelelő otthonápolási program biztosíthatja az Ön számára a tartós tünetmentességet.

Seborrhoeás bőr kezelése

A seborrhoeás bőr lehet száraz vagy zsíros, de hámlás és gyulladás mindig tapasztalható. Ennek megfelelően különböző kezelést igényel. A gyulladáscsökkentő és faggyú oldó kezelés mellett, nagyon fontos a megfelelő hámlasztás alkalmazása is. A kombinált otthonápolási terápia szükséges a tartós eredmény fenntartásához.

Az érzékeny bőr kezelése

A bőr látszólag ok nélkül kipirosodik, száraz, viszket, minden irritálja. Az esetek többségében az ok felderíthető. Az új eljárások lehetővé teszik, hogy az Ön számára legmegfelelőbb kezelést vehesse igénybe.

Rozácea kezelés

Speciális kezelést igénylő állapot. A rozácea leggyakrabban a 40-50-es években  jelenik meg, amikor már a bőröregedés tüneteivel is számolni kell. Nőknek és férfiaknak egyaránt komoly problémát okoznak az arcon rozácea tünetei, mint például a bőr kipirosodása, a tágult erek vagy a vízhiány.

Egyedülálló, hatékony rozácea kezelést alkalmazunk. Általában 2-5 kezelést követően már kezdhetjük az Anti- Aging-et is. Az elmúlt évben közel 300 eredményes rozácea kezelést végeztünk nőknél és férfiaknál egyaránt.

Hyaluron injekció -  Ráncfeltöltés

Az orr melletti  redő, az ajak és a mély ráncok kezelésére szolgáló módszer. Lehetővé teszi, hogy a ráncok azonnal kisimuljanak. Ismétlése fél-egy évente javasolt.

Az Anti-Aging kezelés során sok esetben elkerülhetetlen korrekciós megoldás.

BOTOX kezelés

A homlok és az elmélyült mimikai ráncok kisimítását célzó eljárás. A végleges eredmény a beadás után egy hét múlva látható. Teljes arckorrekció esetén a kezelést hyaluron feltöltéssel kombináljuk.

Kapcsolódó szakterületek a rendelőben

  • Bőrgyógyászat
  • Akne, rosacea, seborrhea
  • Pattanásos bőr kezelése