Dr. Lőkös Béla főorvos

Dr. Lőkös Béla

Név:
Dr. Lőkös Béla
Foglalkozás:

Szülész-nőgyógyász
Gyermeknőgyógyász
Klinikai onkológus
Szakorvos

Bemutatkozás:

27 évet dolgoztam a Miskolci Semmelweis Kórház Szülészet Nőgyógyászat Osztályán, 2014-2016 között osztályvezető főorvosként. A szülészet-nőgyógyászati szakvizsgát követően gyermeknőgyógyászatból, majd klinikai onkológiából is szakvizsgáztam. Felelősséggel és kihívással teli környezetben szerzett nagy tapasztalattal rendelkezem a járó-és fekvőbetegek ellátásában, a szülészeti műtétekben, a diagnosztikus és az operatív nőgyógyászati endoszkópiában, a hasi- és a hüvelyi nőgyógyászati műtétekben. A legegyszerűbb nőgyógyászati műtétektől kezdve a kiterjesztett onkogynekológiai műtétekben is jártasságot szereztem, illetve a nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokban és a szülési epidurális fájdalomcsillapítás alkalmazásában. Több éves vezetői tapasztalattal rendelkezem a szülészeti,nőgyógyászati betegellátó részlegek munkájának irányításában, szervezésében. Gyors helyzetfelismerő képesség , jó problémamegoldó készség, igényes, pontos, precíz munkavégzés, a betegekkel empatikus kommunikáció jellemez.

Szolgáltatások:

Terhesség megállapítása, terhesgondozási tanácsadás, terhességi ultrahang vizsgálatok. Nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés, nőgyógyászati ultrahang vizsgálatok, gyulladásos panaszok megoldása, vérzészavarok kezelése. Nőgyógyászati laparoszkópos, hasi, hüvelyi műtéteket vállalok. Nőgyógyászati daganatos betegségek szűrése, kivizsgálása, műtétje. Gyermeknőgyógyászati esetek, mint gyulladások, fejlődési rendellenességek, vérzészavarok kivizsgálása. Serdülőkori panaszok megbeszélése, fogamzásgátlási felvilágosítás, tanácsadás.

Rendelési idő

Medicina Egészségközpont 1121 Budapest, Budakeszi út 36/C
Időpont egyeztetés
Csütörtök
16:00 - 18:00
Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya