Szeptemberi hírlevél

Tisztelt Páciensünk!

Az őszi hónapok vírusai gyakran egy kis náthából is hosszan tartó köhögést vagy fülfájást okoznak. A Róbert Rendelő megújult fül- orr- gégészeti szolgáltatásaival készen áll arra, hogy minden nap fogadja, és hatékony gyógyulást biztosítson pácienseinek.

A férfiak részére Magyarországon csak kivételesen alkalmazott kezelés sorozatot indítunk útjára. A fiatalság, a férfiasság, a testi és szellemi frissesség megőrzését speciális urológiai vizsgálatok és kezelések szolgálják. Az idő, az öregedés folyamatainak lassítása immár a férfiak számára is elérhető orvosi megoldás. 45 év felett ajánljuk!

Ugyancsak megújult fogászatunkon, kedvező árak mellett bővült felnőtt ellátásunk. Így a szájsebészet és a fogszabályozás mellett gyermekfogászat is működik Rendelőnkben.

Szeretettel várjuk hívását: +36 40 372 300


Örömmel mutatjuk be új fül- orr –gégész szakorvosunkat

Örömmel mutatjuk be új fül- orr –gégész szakorvosunkat, Dr. Jósa Valériát, aki rendkívül nagy tapasztalattal végez orr, garatmandula műtéteket, vagy szünteti meg a horkolást…

irigy mirigy vizsgalat-19_joDr. Jósa Valéria a mellett, hogy szeptembertől a Rendelőben látja el az orrlégzéssel, esetleg fül vagy torokfájással hozzánk érkező felnőtt és gyermek pácienseinket, hatalmas műtéti tapasztalattal végez operációkat is. Ezzel ismét lehetségessé vált, hogy a Rendelőben kezelt betegek a lehető legrövidebb időn belül, teljes ellátását kapjanak a diagnózistól, a laborokon át a műtétig, majd a teljes gyógyulásig. Fekvőbeteg háttérintézményünkben, a Róbert Károly Magánkórházban a felújított, legkorszerűbb infrastuktúrával felszerelt műtőkben Dr. Jósa Valéria, a fül– orr– gége betegségeinek specialistája a következő műtéteket végzi: orrmandula; garatmandula; orrsövény; orrpolip vagy krónikus arcüreggyulladás megoldása (orrendoszkgyereksarokópos műtét); tubus beültetés a dobhártyába (savós középfülgyulladás esetén); orrkagyló kisebbítés (orrlégzés javítása); nyelvcsap kisebbítés és lágyszájpad feszesítés (horkolás megszüntetése).

A Róbert Rendelő fül-orr gégész orvosai akut tünetek esetén a hét minden napján gyors, pontos diagnózissal, a megfelelő kezeléssel és tanácsokkal várják a gyermekeket és a felnőtt betegeket.

Dr. Jósa Valéria rendelési ideje: szerda 15.00-17.00

Dr. Majoros Tatjana rendelési ideje: kedd 9.00-12.00; csütörtök 16.00-17.00

Dr. Szalai György rendelési ideje: kedd 15.30 – 16.45

Dr. Zsolnai Enikő rendelési ideje: hétfő 8.00 – 18.30; szerda, csütörtök, péntek 8.00-14.00;

Szeretettel várjuk hívását!

Időpont egyeztetés: +36 40 372 300

Kövessen minket a Facebookon!


 Nem kihívás, megoldás!

Nem kihívás, megoldás! Ha Ön elmúlt 50, férfi, időnként nehezére esik a koncentrált figyelem, egyre gyakrabban érzi fáradtnak magát, esetleg csökkent a fizikai ereje, kitartása, s az intim együttlétek is ritkábbak, amellyel Ön sem elégedett. Esetleg ez utóbbit a partnere szóvá is teszik….nos, akkor ne sokat várjon (!) A következő urológiai programot Önnek fejlesztették ki. Maradjon fiatal! Élvezze a férfiasság előnyeit!

A kiteljesedett férfikorra szóló programot azoknak a 45+ férfiaknak szánjuk, akiknél bizonyos jelek alapján következtethetünk arra, hogy a testükben lévő tesztoszteron szint lecsökkent. Az említett jelek lehetnek mentális eredetűek: koncentrálási zavarok, energiátlanság, alvás zavarok, hangulat ingadozások, esetleg depresszió. Illetve fizikálisak: az izomtömeg csökkenésre, a fizikai erő gyengülése, a test változásai (izom/zsír arány változás, hasi elhízás), anyagcsere problémák megjelenése, csontritkulás, a szexuális libidó csökkenése, potencia zavarok megjelenése. Egy férfit, leginkább a tesztoszteron hormon tesz férfivá. Csökkenése nyomán, az említett tünetek kezelése nemcsak azért szükséges, mert kihat a férfi közvetlen környezeti kapcsolataira, a munkahelyi teljesítményére, hanem azért is, mert hatással van az önértékelésére, az életminőségére.

kinti fotó_kA program – amelyet a szakma andropausa néven alkalmaz – egy kompletten felépített, urológiai, labor, és ha szükséges más vizsgálatokkal (például ultrahang csontsűrűség mérés) kiegészített vizsgálatsor. Ebbe beletartozik a tesztoszteron szint beállítása, személyre szabottan, rendszeres orvosi ellenőrzés mellett. A kezelés nyomán garantáltan javul a mentális – kognitív, fizikai állapot. Úgy is mondhatjuk, hogy a kezelésen átesett férfi páciensek gyakorlatilag „visszafiatalodnak”, terhelhetőségük fejlődik, teljesítőképességük megnő, szexuális habitusuk ismét a régi.

Azt se feledjük, hogy a tesztoszteron hormon csökkenése bizonyítottan összefügg a szívérrendszeri betegségek megjelenésével. Ahogy a cukorbetegség, a vérzsírok alakulás valamint a depressziós zavarok, a demencia kialakulásával is összefüggésbe hozható. Ezért nem mindegy, odafigyelünk-e a változó férfikorra jellemző tünetekre, teszünk-e azért, hogy ne beteges, hanem fiatalos, lendületes, egészséges évek várjanak ránk – és a párunkra. Életminőségünk javítása vagy szinten tartása ugyanis jelentősen befolyásolhatja a jövő éveit is, nemcsak a jelen gondjait enyhíti!

Ha tehát Ön úgy érzi, az alábbi kérdések egy részére határozott „igen” a válasz, lehetséges, hogy tesztoszteron hiány áll a fizikai-mentális nehézségek hátterében (a kérdések nem helyettesítik a klinikai vizsgálatokat):

 • Szokta-e enerváltnak, fáradékonynak érezni magát?
 • Csökkent-e a fizikai ereje, kitartása, kondíciója?
 • Csökkent-e a testi magassága? Kisebbnek érzi-e a testi méreteit?
 • Elégedett-e az életével, rendszeresen szokta élvezni azt?
 • Szokott-e rosszkedvű, „zsémbeskedő” lenni, szoktak-e negatív hangulatingadozásai lenni?
 • Csökkent-e a szexuális libidója az utóbbi években?
 • Tapasztalt-e potencia zavarokat magánál?
 • Nehézségekbe ütközik-e a megfelelő merevedését tartania szexuális aktus alatt?
 • Jó szeretőnek tartja magát (a párja felé)?
 • Be szokott aludni vacsora után?
 • Átalussza az éjszakáit?
 • Romlott-e a munkateljesítménye az utóbbi időben?
 • Jól kijön az emberekkel maga körül?
 • Képes figyelni az önhöz beszélő személyre, el szokott-e kalandozni a figyelme beszélgetések során?
 • Jól kezeli a stresszt?

Ne várjon sokáig a válaszokkal! Segítséget ajánlunk!
Andropausa programunk vizsgáló orvosa:
Dr. Merth Gábor urológus rendelése: hétfő – péntek 8.30-12.30; kedd: 8.30- 11.30.

Szeretettel várjuk hívását!

Időpont egyeztetés: +36 40 372 300

Kövessen minket a Facebookon!


Új árakkal és szolgáltatásokkal várjuk kibővült fogászati rendeléseinken!

Nemcsak néhány szolgáltatás ára lett kedvezőbb, de több fogorvossal és a rendelési időkben kibővült szolgáltatásokkal várjuk fogászatunkon a Róbert Rendelőben!

kislanyGyermekfogászatunkon már 3-4 éves korban, félelem nélkül ismerkedhetnek a gyermekek a fogorvossal és a rendelővel. Ekkor ugyanis még nincs szükség beavatkozása, a maradandó fogak messze vannak attól, hogy kibújjanak, viszont pozitív élményekkel térhetnek haza az apróságok. A rendszeres, évi egy alkalommal meglátogatott fogorvos és fogorvosi rendelő később sem okoz félelmet a gyermekekben. Akkor sem, amikor 7-8 éves korra már indokolttá válik a fogak rendszeres átvizsgálása. Esetleg a konzultáció a fogszabályozást végző orvossal. Fogszabályozásra gyakran nemcsak esztétikai okokból lehet szükség. A harapási rendellenességek megszűntetése, legalább olyan fontos a későbbi gondtalan mosoly érdekében.

Fogorvosafrei_zsofia_63ink a legmodernebb eszközökkel és anyagokkal végeznek fogtöméseket, fogpótlásokat, gyökérkezeléseket, implantológiát és sok más beavatkozást.
Ismerje meg új fogászati árainkat! Szeretettel várjuk rendeléseinken!

 

Fogorvosaink:
Dr. Majoros Ádám rendelési ideje:
Hétfő 9.00 – 12.00;
Szerda 9.00 – 12.00
Csütörtök 9.00 – 18.00

Dr. Szendrő Zsófia rendelési ideje:
Kedd 9.00 – 14.00
Péntek 9.00 – 14.00

Fogszabályozás gyermekek és felnőttek részére minden kedden 9.00 – 12.00 – ig.

 

Szeretettel várjuk hívását!

Időpont egyeztetés: +36 40 372 300

Kövessen minket a Facebookon!

Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya