Hírlevél – június

HAT HÓNAPOS – KÖSZÖNET

Hat hónappal ezelőtt ilyenkor már az előkészítőben vártuk izgatottan, hogy szülővé váljunk. Szeretnénk ezúton megköszönni a Róbert Kórház dolgozóinak, különösen Nega doktornőnek, hogy végigkísértek minket a várandósságon és hogy világra hozták a kisfiunkat, Benson Bencét. Köszönjük Egyházi doktornak, hogy segített megbirkózni a diéta kihívásaival, hiszem, hogy ennek is köszönhető, hogy Bence ma majd’ kicsattan az egészségtől. Köszönjük a nővéreknek, hogy gondomat viselték a császármetszés után, és köszönjük a csecsemős nővéreknek, hogy mindenre megtanítottak, amit tudnunk kellett, hogy ne essünk pánikba, amikor hazaindulunk a kórházból. :)

Tavasz, rendelő, várakozás
Amikor szóba került, hogy hol fogok szülni, páran furcsán néztek rám, mert magán kórházat választottunk – de minden egyes forintot megért! Soha nem fogom Önöknek elfelejteni azt a sok figyelmet, kedvességet és törődést, amit kapott a kis családunk, még a vérvételekre is öröm volt oda járni. :)
Sok szeretettel gondolunk Önökre,
Benson Bence és a szülei, Szunyog Emese és Benson Zsolt.

 

Orvos neve: Dr. Alföldi Edit

Rendelési idő: H-P 16:00 – 18:00

Szolgáltatás ára: 12 345 Ft


A SZÜLŐSZOBA TEGNAP A FELÚJÍTOTT SZÁRNYBA KÖLTÖZÖTT

Hadd mutassuk meg a felújított szárnyban berendezett szülészetünket! Nézzétek, milyen szép, korszerű és igényes terek várnak rátok, hogy életet adjatok babáitoknak!
És ez még csak a kezdet! Most ugyanis elkezdjük a régi szülőszobai szárnyat felújítani, ami két hónapon belül elkészül és az lesz a kórház végleges szülészeti részlege.

De akik most születnek, azok ezekben a szobákban látják meg a napvilágot – szeparált, gyönyörű, vadonatúj és tiszta minden.
És ami a képekről nem jön le – a teljes csend és az “új illat”. Gyertek és élvezzétek! Szeretettel várunk!

Orvos neve: Dr. Almási Mária

Rendelési idő: H: 12:00

Szolgáltatás ára: 25 000Ft


Aktuális információk

Már a Medicina Egészségközpontban is megvásárolható az oxigénben gazdag, mennyei Kaqun víz! Legyen szó nagyobb vagy kisebb kiadásról (0,5l, 1,5l), nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistant kartya

Medicina Assistant kartya