Állásajánlatok

Talpraesett, kommunikatív RECEPCIÓS munkatársat keresünk!

 

JELENTKEZZ, ha
sikeres és megbízható céget keresel színvonalas környezettel, jó fej és közvetlen kollegákkal, versenyképes fizetéssel és napi 8 órás munkaidővel.
TE vagy az emberünk, ha
már dolgoztál hasonló munkakörben, beszélsz angolul, talpraesettség és ügyfél-orientált hozzáállás jellemez. Mivel Recepciósként Te leszel az Egészségközpont egyik arca, nagyon sok pácienssel leszel kapcsolatban, akik hozzád fordulnak, így a türelem mellett a proaktív és rugalmas hozzáállás is esszenciális.

FELADATAID lesznek, hogy

fogadd, irányítsd és tájékoztasd a Pácienseinket. A Recepciósunk emellett fogadja a beérkező hívásokat, kezeli az e-maileket és a postát. Előjegyzéseket rögzít, valamint befoglalja a hozzánk telefonon bejelentkezők időpontját. A napi feladatokkal járó általános adminisztráció is a napi teendők közé tartozik.

Hogyan jelentkezz?
Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődésedet, küldd el az önéletrajzodat a teller.reka@medicinaegeszseg.hu e-mail címre, vagy keress minket a 061-510-0510-es telefonszámon!

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.