Kedvezményes szemészet

2018. 06. 20.

Kedvezményes szemészet Ha gond van a szemünkkel, jó, ha gyorsan találjuk meg a számunkra megfelelő orvost. Az pedig még jobb, ha a vizsgálathoz kedvezményes áron jutunk hozzá. Mi most mindkét kitételnek megfelelünk. Kedvezményes ár 2018.07.31-ig Szemészeti alapvizsgálat 23.000 Ft helyett 19.500 Ft

Júniusban is INGYENES fogászati szűrés

Júniusban is INGYENES fogászati szűrés Nem szebb és bizalomgerjesztőbb egy mosolygós arcnál. Természetesen bármilyen mosoly lehet csodaszép, de ha minket választ, mi teszünk róla, hogy ezen a nyáron az Öné legyen a legszebb! Felmérjük, megbeszéljük Önnel, megcsináljuk. INGYEN! A többi csak hab a tortán. Akció 2018.06.30-ig Fogászati szűrés 5.300 Ft helyett INGYENES Fogászati szűrésen résztvevők részére a további szükséges kezelések árából 10% kedvezmény Fogászati panoráma röntgen 6.000 Ft helyett 2.000 Ft Fogmosás oktatás és Oral-B elektromos … Continued

Vizslát, álmatlanság

Vizslát, álmatlanság A sok munka, a stressz, a mindennapos problémák mind befolyásolhatják alvásritmusunkat. Van, akiknek soha sem volt még gondja az alvással, másnak ellenben a korábban említettek, vagy más, külső inger hatására kevésbé pihentető az éjszakája. Aki ez utóbbi csoportba tartozik, annak van egy jó hírünk: a Medicina Egészségközpont új alvásdiagnosztikai szolgáltatással bővítette palettáját. Ez főleg azoknak nagy segitség, akik megoldást keresnek alvásproblémáikra, viszont nem szeretnének egyetlen éjszakát sem a saját ágyukon kívül tölteni. A … Continued

Újra itt az allergiaszezon

Újra itt az allergiaszezon Itt a nyár – megjelentek a levegőben a pollenek. Aki hajlamos rá, az lassan számíthat az allergiás tünetek – tüsszögés, szipogás, szemviszketés – megjelenésére is. A Medicina Egészségpénztár szakorvosa segít abban, hogy kiderítsük, mire vagyunk pontosan allergiásak, és tájékoztat minket a lehetséges kezelésekről is. Akció 2018.07.31-ig Allergológiai alapvizsgálat 23.000 Ft helyett 17.000 Ft Allergológiai alapvizsgálat és 15 darabos Prick teszt 23.000 Ft helyett 18.000 Ft Allergológiai alapvizsgálat és 30 darabos Prick … Continued

Milyen naptejet használjunk?

2018. 04. 26.

A szokatlanul meleg nappaloknak köszönhetően hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy még mindig csak tavasz van. Bár már nagyon vártuk a napfényt, ne feledkezzünk meg a megfelelő védekezésről sem!

Jön a meleg, készüljünk fel rá!

2018. 04. 19.

Ismét itt a tavasz, és bizony feltartózhatatlanul közeledik a meleg, a nyár. Amint kisüt a nap, a szabadba vágyunk. A nap pozitív hatással van hangulatunkra, segíti a D-vitamin termelődést a bőrünkben, és javítja sok bőrbetegség – pikkelysömör, ekcéma, pattanásos bőr – tüneteit is.

Mit mond nekünk a bőrünk?

2018. 04. 12.

A bőrfelület teljes nagysága egy felnőtt embernél közel két négyzetméter, a tömege pedig körülbelül három kilogramm. Ez az emberi szervezet  legnagyobb kiterjedésű, a külvilággal közvetlenül érintkező szerve, ami számos összetett  funkciót lát el. Véd a külső behatások ellen, fontos szerepet játszik a fényvédelemben, a belső hőmérséklet szabályozásában, valamint az immunitásban is.

Ha tavasz, akkor böjt

2018. 03. 21.

Egészségünk megőrzésében kiemelt helyet foglal el a böjt. Legfontosabb szerepe, hogy visszaállítja szerveztünk önszabályzó tevékenységét, emellett pedig a leghatékonyabb természet adta gyógymód a szervezet természetes úton történő megtisztítására.

Végre tavasz!

2018. 03. 09.

Végre-valahára csak suttogva ugyan, de ki merjük jelenteni, hogy itt van, megjött. Más lett a levegő illata, rügyeznek a fák, újjáéled a természet, a tavaszi napfény beragyogja a várost, és mire feleszmélünk a téli bágyadtságból, már a csapból is a nap elleni védekezés folyik majd.

Mobil kardiológia – A jövő már itt van

2018. 02. 26.

Legutóbbi cikkünben a stroke-ról, annak felismeréséről, megelőzéséről írtunk. Ehhez kapcsolódóan most egy egy olyan mobil EKG-t mutatunk be olvasóinknak, aminek nagy szerepe lehet többek között a szélütés megelőzésében is.