Fizetési lehetőségek

Recepciónkon a számlát

  • készpénzzel
  • bankkártyával 
  • egészségpénztári kártyával, vagy ezek kombinációjával egyenlítheti ki.

 

Miért fontos Egészségpénztárt, vagy egyéb alternatívát keresni!

Mind addig amíg komoly életmód váltásra nem kényszerülünk megromlott egészségi állapotunk okán, kevesen gondolunk arra, hogy egészségügyi ellátásunk finanszírozása bizony manapság komoly többlet költséggel járhat. Ez a fajta, lássuk be, nem kívánatos életmód változás ritkán tervezett, nem számítunk rá és sajnos az esetek többségében komoly problémákat vet fel. Az egészségünk megromlása sokszor anyagi forrásaink megcsappanásával jár és nem csak önmagunkra, de családunkra is komoly terheket ró. Nehéz minden eshetőségre tervezetten élni életünket, de a rendkívüli esetekre lehet készülni, hogy ne legyünk teljesen kiszolgáltatva.

Ajánlott igénybe venni az egészségpénztári szolgáltatók ajánlatait, hogy felkészülhessünk a nem várt eseményekre és legyen mire számítani. A biztosító választás minden egyén számára saját szempontjait figyelembe véve, különbözőképpen zajlik. Fontos lépés ez, jól át kell gondolni, lehetőség szerint minden eshetőségre gondolva.

A pénzünk jó elköltése megfontolt döntést igényel.

Ha bizonytalan döntésében, forduljon szakemberhez, szerződött partnereink készséggel állnak az Önök rendelkezésére hasznos tanácsaikkal, megtalálva a legkedvezőbb egészségbiztosítási konstrukciókat, hogy nyugodt szívvel csak a gyógyulásra tudjanak koncentrálni.

Fizetési lehetőségek.

Szolgáltatásaink és vizsgálataink árairól minden kedves érdeklődőnk a pontos időpont egyeztetése után kérésére tájékoztatást kap, a kivizsgálások során felmerülő további szükséges vizsgálatok árairól orvosaink adnak felvilágosítást. Bankkártyával és készpénzzel egyaránt lehet fizetni, amennyiben kedves páciensünk érvényes egészségpénztári szerződése keretén belül szeretné számláját rendezni, természetesen erre is van lehetőség.

Kedves Látogatónk, ha weboldalunkon szerződött egészségpénztárát nem találja, szolgáltatásainkat akkor is igénybe veheti, mert előzetes tájékoztatás alapján új szerződés megkötésével mi zökkenő mentesen megállapodást kötünk biztosítójával

Kérjük mérlegelje, hogy havonta finanszírozva, a váratlan helyzetekre felkészülten, vagy kétségbe esve, bizonytalan körülmények között próbáljuk meg közösen esetleges egészségkárosodását orvosolni, mindannyiunk közös megelégedésére.

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.