Akció

Intim Wellness

Legfrissebb újításunk egy modern technológiával segít a nőknek nem csak lélekben, hanem testben, egészen pontosan az intim testrészeken is fiatalabbnak maradni. A CO2RE INTIMA egy speciális lézeres kezelés, ami az intim területek problémáira nyújt megoldást.

A lézerkezelés lényege, hogy:

  • műtét nélküli megoldást nyújt az inkontinencia kezelésére (hüvelyen belül lézeres kezelés, speciális tükör és fej segítségével)
  • szűkebb, feszesebb hüvelyfalat csinál
  • a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteit is kezeli
  • csökkenti a külső intim terület bőrén található fokozott pigmentációt

Ajánljuk azoknak, akik:

  • a gyerekszüléssel és a kor előrehaladtával történő (hormonális jellegű) változásokat szeretnék elfelejteni
  • intim zónájukat műtét nélkül akarják megfiatalítani
  • szexuális életük gyakorlása közben hüvely szárazsággal vagy hüvely tágassággal küzdenek
  • stressz inkontinenciával, vagy egyéb vizelettartási problémával küzdenek

A kezelés biztonságos, fájdalommentes, műtét nélkül nyújt gyors megoldást, és ami még fontosabb, gyakorlatilag nincs gyógyulási idő. A kezelést végző Dr. Balogh Illés szerdán délelőtt 9:00 és 13:00 óra között várja Pácienseit.

Akciós ár

2017.06.30-ig

Intim lézeres kezelés (2 alkalmas)

390.000 Ft

ÚJ – Gasztroenterológia szakrendelés

A gasztroenterológia a belgyógyászathoz tartozó, az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, vékonybél, hasnyálmirigy, vastagbél, máj) betegségeivel foglalkozó orvosi szakterület.

A Medicina Egészségközpontban június elsejétől indul a gasztroenterológiai szakrendelés.

Az emésztőszervi megbetegedések hátterében számos olyan rendellenesség állhat, amely azonnali beavatkozást igényel. Rendkívül fontos az időben történő alapos kivizsgálás például a székelési szokások megváltozása esetén, vagy a végbélből eredő vérzés észlelésekor. Mivel a vastagbél daganatos elváltozásai gyakran csak késői stádiumban okoznak panaszokat, tüneteket, a betegség kezelésében kiemelt fontossággal bír a szűrővizsgálat.

Akció

2017.06.30-ig

Gasztroenterológiai alapvizsgálat

16.000 Ft

Cseréljen fogsort júniusban

Készüljünk együtt a nyárra! Ebben a hónapban a Bio Eclipse kivehető fogsort kedvezményes áron kínáljuk. Hogy mit érdemes tudni róla? Talán a legfontosabb, hogy antiallergén, biokompatibilis anyagból készült, emellett speciális fogtechnikai eljárással előállított természetes hatású kivehető pótlás. Nagy előnye, hogy nem tartalmaz allergén anyagokat, ezért érzékenyebb Pácienseink is bátran hordhatják.

A Valplast rugalmas kivehető fogsor rugalmas anyagának köszönhetően jól alkalmazható minden olyan esetben, amikor még vannak fogak a szájban, és az azok közötti területet szeretnék pótolni. Nagyon könnyű anyagának köszönhetően hordása problémamentes: jól idomul, így nincs feszítő érzés a szájban. Speciális, fém kapocs nélküli kivitelezése esztétikailag is kiváló élményt nyújt.

Akció

2017.06.30-ig

Valplast rugalmas kivehető fogsor darabja

140.000 Ft helyett

120.000 Ft

Bio Eclipse kivehető fogsor darabja

150.000 Ft helyett

120.000 Ft

Medicina Egészségpénztári kedvezmény

Fizesse egészségügyi kiadásait egészségpénztári számlájáról! Egyéni befizetései után 20 % adókedvezményben részesül, így a Medicina Egészségközpont szolgáltatásait is kedvezőbb áron veheti igénybe.

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% kedvezmény

 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

HOME VISIT

Otthoni akut egészségügyi ellátás – éjjel, hétvégén és ünnepnapon a 06 1 599 9971-es hívószámon!