Akció

INGYENES fogászati szűrés!

Mivel rengeteg Páciensünk jelentkezett be erre a szűrésre, és az alábbi vizsgálatokra, novemberben is folytatjuk októberben meghirdetett akcióinkat. A Medicina Egészségközpont fogorvosai hétfőn és kedden 9-18 között, szerdán 9-15 között és csütörtökön 9 és 16 óra között rendelnek és várják Önöket.

Akció

2017.11.30-ig

Fogászati szűrés

5.300 Ft helyett

INGYENES

Fogászati szűrésen résztvevők részére
kedvezmény a kezelés árából
10%
Fogászati panoráma röntgen

6.000 Ft helyett

2.000 Ft

Nem csak cukorbetegeknek

A Nemzetközi Diabétesz Világnap minden évben november 14-e, ami az inzulin felfedezőjének, Frederick Banting a születésnapja aprópóján vált világszerte ismertté.

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy évről-évre egyre csak növekszik az érintettek száma. 2014-ben a Nemzetközi Diabétesz Szövetség szerint a Föld lakosságának 8,3%-a volt érintett, becslések szerint 2035-re pedig 205 millióval több betegre számíthatunk. Sajnos. Mi a helyzet itthon? Magyarországon a lakosság 8,68%-a érintett, ami mintegy 2-3 millió embert jelent. Ez rengeteg. Azt nem tudjuk garantálni, hogy Önt elkerüli majd a betegség, azt viszont igen, hogy mi minden vizsgálatot biztosítunk ahhoz, hogy tudatában legyen a testében zajló változásoknak. Ha vannak.

Akció

2017.11.30-ig

Diabétesz labor alapcsomag

25.900 Ft helyett

23.310 Ft

November, a férfiak hónapja

Uraim, Önökön a sor! Tudták, hogy míg a nők jó esetben évente, félévente felkeresik a nőgyógyászukat, addig a legtöbb férfi még életében nem volt semmiféle intim szűrésen? Pedig a leendő pácienst már akkor meg kellene vizsgálni, amikor még nincs semmilyen panasza. Ezt persze senki nem veszi komolyan. Pedig kellene. Tény, hogy az urológiai vizsgálatról olyan legendák terjengenek, amelyek megrémisztik a férfiakat. Ennek köszönthetően mindennél jobban szeretnének az ilyen jellegű betegségeken gyorsan túlesni. Mindezt persze úgy, hogy rajtuk kívül lehetőleg senki ne tudjon róla. Éppen ezért mennek egyre többen olyan rendelőkbe, ahol a maximális odafigyelés és profizmus melett a diszkréció is elsődleges. Mint nálunk.

Akció

2017.11.30-ig

Urológiai csomag 40 év alatt

51.000 Ft helyett

45.900 Ft

Akció

2017.11.30-ig

Urológiai csomag 40 év felett

53.500 Ft helyett

48.150 Ft

Medicina Egészségpénztári kedvezmény

Fizesse egészségügyi kiadásait egészségpénztári számlájáról! Egyéni befizetései után 20 % adókedvezményben részesül, így a Medicina Egészségközpont szolgáltatásait is kedvezőbb áron veheti igénybe.

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% kedvezmény

 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.