Akció

Legyenek képben

laborMivel még tart a tél, arra kérjük Önöket, hogy szánjanak időt egy állapotfelmérésre! Minden embernek érdemes tisztában lenni fizikai állapotával. Főleg, ha olyan tüneteket tapasztalnak, amelyek eddig nem voltak jelen az életükben. A Medicina Egészségközpont állapotfelmérő laborcsomagja ebben segít, ráadásul februárban jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe nálunk! Ne gondolkodjanak sokat rajta, jelentkezzenek be hozzánk!

Kiemelt évindító akció
2019.02.28-ig
Állapot felmérő laborcsomag + vérvételi díj 11.400 Ft helyett 9.690 Ft

 

Széles mosoly a szerelmesek ünnepén

osteoEzekben a hetekben minden párnak egy kicsit gyorsabban dobog a szíve. Hogy miért? Mert február 14-én van Bálint-nap, amikor a szerelmet ünnepeljük. Arra kérjük Önöket, hogy próbálják meg az egész éves hajtás előtt valamilyen szuperkedves dologgal meglepni kedvesüket!

Mi mindent megteszünk azért, hogy Valentin-napon az összes Páciensünknek őszinte lehessen a mosolya: ebben a hónapban sem kérünk pénzt a fogászati szűrésért. Teljesen INGYENES!

AKCIÓ
2019.02.28-ig
Fogászati szűrés 5.300 Ft helyett INGYENES

 

 

Érvényesség ideje alatt

Medicina Assistance Kártyával

10%

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Aktuális információk

Néhány vizsgálatunk ára 2019 február 1-től megváltozott!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.