Akció

Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja

shutterstock_780769552Ebben az időszakban kiemelt figyelmet szentelünk a nőknek, és az őket leggyakrabban érintő betegségnek, a mellráknak. A mellben kitapintott csomók nem minden esetben utalnak mellrákra, ezért kizárólag a szűrővizsgálatok alkalmával győződhetünk meg arról, hogy van-e okunk aggodalomra. Bizonyos ellenőrzésekre otthon is lehetőség van – az emlők rendszeres önvizsgálata különösen fontos -, de ez nem helyettesíti az ultrahangot vagy a mammográfiát. Mi a Medicina Egészségközpontnál elkötelezett hívei vagyunk a megelőzésnek, ezért kedvezményes vizsgálatainkkal szeretnénk felhívni a figyelmet ennek fontosságára.

Emellett emlékeztetjük Önöket, hogy minden felnőtt vagy szexuálisan aktív hölgynél évente javasolt a nőgyógyászati kivizsgálás is. Mivel a vizsgálatok többsége szakértelmet és speciális eszközöket kíván, ezért elengedhetetlen a nőgyógyász szakorvos felkeresése. Orvosi segítséggel könnyen felismerhetőek és kezelhetőek az olyan gyakori betegségek is, mint a menstruációs zavarok, a hüvely- és kismedencei gyulladás, az endometriózis, a PCOS, vagy a nemi szervek cisztái és az emlő elváltozásai.

Akció
2018.10.31-ig
Nőgyógyászati alapvizsgálat 23.000 Ft helyett 19.000 Ft
Kiemelt akció
2018.10.31-ig
Mammográfia és mellultrahang 26.000 Ft helyett 22.000 Ft

 

Október, a látás hónapja

shutterstock_377606776Akinek kicsit is rossz a szeme, az pontosan tudja, hogy mennyire zavaróak tudnak lenni akár a legapróbb látási rendellenességek is, és hogy milyen jelentős mértékben befolyásolhatják mindennapi életünket. Nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos tapasztalt szemorvoshoz fordulni. Az optikai üzletekben végzett vizsgálatok bár fontosak, a technikai felszereltség nem mindig tesz lehetővé kellően alapos kivizsgálást. A Medicina Egészségközpontban gyakorlott szakorvosi gárda áll a rendelkezésükre. Orvosainkhoz bármilyen látásproblémával bizalommal fordulhatnak. Mivel a legkisebb sérülés is veszélyeztetheti a látás épségét, javasoljuk, hogy minden gyanús esetben haladéktalanul kérjenek szemészeti ellenőrzést, amit rendelőnkben kellemes környezetben, várakozás nélkül érhetnek el.

Szuper ár
2018.10.30-ig
Felnőtt szemészeti vizsgálat 23.000 Ft helyett 19.000 Ft

 

Kedvezményeink

Szolgáltatásaink árából az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

Érvényesség ideje alatt

Medicina Assistance Kártyával

10%

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.