Akció

Kedvezményes Alapszűrés

Az egészséges életmód jegyében vannak, akik sportolni kezdenek, mások böjtölnek, de olyanok is akadnak, akik ezekben a hetekben mennek el azokra az alapvető vizsgálatokra, amiket évente érdemes megismételni, és amikre korábban talán nem volt idejük. Április hetedikén van az egészség világnapja, ezért ennek apropóján alapszűréseinket tavaszi bevezető áron kínáljuk Önöknek. Nézzék csak!

Szuper ár
2018.04.30-ig
Alapszűrés 63.000 Ft helyett 56.700 Ft

Tavasszal is kipihenten

oraA tavaszi fáradtság fogalmát mindenki ismeri. Az ember egész éjjel alszik, de a nappalok is egyféle kómás állapotban telnek: ha tehetnénk, folyamatosan durmolnánk. Vannak azonban olyanok is, akik hiába szeretnének aludni, vagy nem tudnak, vagy ha elalszanak is, nem pihentető az éjszakájuk. Nekik üzenjük, hogy tudjuk a megoldást! A Medicina Egészségközpont új alvásdiagnosztikai szolgáltatása azoknak az embereknek nagy segítség, akik megoldást keresnek alvásproblémáikra, viszont nem szeretnének egyetlen éjszakát sem a saját ágyukon kívül tölteni. A kifejezetten otthoni használatra kifejlesztett ResMed alvásdiagnosztikai eszközzel mindez elérhető. Az ebben található szenzor este, alvás előtt kerül fel a páciensre, és reggel, ébredés után kerül vissza hozzánk. Az eredmények kiértékelését, elemzését természetesen szakember végzi egy számítógépes program segítségével. További részleteket itt találnak.

Bevezető ár
2018.04.30-ig
Alvásdiagnosztikai vizsgálat ResMed-del 28.000 Ft helyett 18.000 Ft

Áprilisi kedvezmények

Ebben a hónapban a fent említetteken kívül több speciális árral is készültünk Önöknek. Mutatjuk!

Kedvezményes ár
2018.04.30-ig
Anyajegy levétel 1 db + szövettan 36.500 Ft helyett 31.000 Ft
Anyajegy levétel 2 db + szövettan 56.000 Ft helyett 47.500 Ft
Anyajegy levétel 3 db + szövettan 75.500 Ft helyett 65.000 Ft
Anyajegy levétel 4 db + szövettan 95.000 Ft helyett 80.750 Ft

INGYENES fogászati szűrés!

kefeSzeretjük, ha páciensekeink elégedettek velünk. Mitől lesz valaki elégedett? Például, ha adott vizsgálatokhoz kedvezőbb áron juthat hozzá nálunk, mint máshol. Így áprilisban, folytatva a már bevált fogászati akciók sorát, most a szűréseket ingyen tesszük elérhetővé, a további szükséges kezeléseket pedig kedvezményes áron adjuk.
A Medicina Egészségközpont fogorvosa az egyik legjobb szakember. Tényleg. Dr. Balázs András hétfőn és kedden 9-18 között, szerdán 9-15 között rendel és várja Önöket.

 

 

Akció
2018.04.30-ig
Fogászati szűrés 5.300 Ft helyett INGYENES
Fogászati szűrésen résztvevők részére a további szükséges kezelések árából 10% kedvezmény
Fogászati panoráma röntgen 6.000 Ft helyett 2.000 Ft
Fogmosás oktatás és Oral-B elektromos fogkefe tesztelés 5.300 Ft helyett 3.500 Ft

Medicina Assistant Alap és Kártya

Emlékeztetjük Önöket, hogy 2018. január 1-től a Medicina Egészségközpontot választó Medicina Egészségpénztári tagoknak lehetőségük van egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.Névtelen-2

Ha még nincs Medicina Egészségpénztári tagságuk, de szeretnék igénybe venni a szolgáltatást, a tagsághoz szükséges belépési nyilatkozatot le tudják tölteni a Medicina Egészségpénztár weboldaláról, de nálunk, a Medicina Egészségközpontban is hozzájuthatnak a belépési nyilatkozathoz.

Szuper ajánlat, hogy a kártyához kapcsolódó szolgáltatásként a Medicina Egészségközpont páciensei vizsgálataink árából 10 % kedvezményt kapnak.

A kártyával igénybe vehető további szolgáltatások: vérvétel, asszisztencia szolgáltatás, csoportos élet-és egészségbiztosítás, Medicina Assistance kártya.

A Medicina Assistance Kártya szolgáltatás díja havonta csupán 130 Ft/fő, melynek megfizetése Medicina Egészségpénztári egyéni számla egyéni számlája terhére történik. A szolgáltatást díj ellenében kedvezményezett is igénybe veheti.

A Medicina Assistance Kártyaszolgáltatás részletes leírása itt olvasható.

A kártyával igénybevehető további szolgáltatások:

 1. Vérvétel 3.000 Ft értékben, mely szolgáltatási időszakonként egy alkalommal vehető igénybe. A vérvételt nálunk, a
  Medicina Egészségközpontban végzik el.
 2. Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk orvosi call center igénybevételével, melyet az év minden napján, a nap 24 órájában vehetnek igénybe.
 3. Medicina Assistance kártyához kapcsolódó csoportos élet-és egészségbiztosítás szolgáltatás, mely alábbiakat tartalmazza:
  – 0-70 éves korig:
  – 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén, valamint
  – 400.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás rosszindulatú daganatos megbetegedés esetén.
  – 70 éves kor felett: 50.000 Ft biztosítási összeg szolgáltatás halál esetén
 4. Medicina Assistance kártya biztosítása, melynek bemutatása a fenti szolgáltatások igénybevételére jogosít.

Kedvezményeink!!!

Szolgáltatásaink árából az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

Érvényesség ideje alatt

Medicina Assistance Kártyával

10%

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.