Akció

Sok dolog miatt szeretjük a májust. Amellett, hogy ilyenkor az időjárás mindig a legszebb arcát mutatja, az anyákat és a gyerekeket is ebben a hónapban ünnepeljük. Tudják: anyák napja május első vasárnapján, és gyereknap az utolsón. A két dátum közé pedig számtalan klassz dolgot be lehet préselni. Például bejelentkezhetnek akciós vizsgálatainkra is.

Mammográfia a nők szolgálatában

Tudták, hogy nemrég új mammográfiás berendezés állt a Medicina Egészségközpont szolgálatába, aminek üzembehelyezésével egyidőben a Medicina Egészségközpont radiológiája teljesen megújul és átállunk egy direkt digitális rendszerre? Nem? Pedig így van.

Hogy miért jó ez Önöknek? Számtalan oka van: javul a képminőség, csökken a várakozási idő, a felvételek elkészülése csak néhány percet vesz igénybe. Az új mammográfiás berendezés egy új generációs, nagy érzékenységű detektorral rendelkezik, melynek köszönhetően a felvétel elkészítése gyorsabb és kevésbé zajos, ráadásul rendkívül éles és jó minőségű képalkotást tesz lehetővé. A gép korszerű, automata expozíciós kontroll funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az emlő sűrűségéhez és az emlőszövet vastagságához a berendezés automatikusan kiválasztja az optimális fizikai vizsgálati paramétereket, ezáltal javítva a képminőséget, és ami a legfontosabb, optimalizálja a leadott a sugárdózist.

A vizsgálatot minden esetben radiológus orvos általi fizikális vizsgálat és ultrahang követi.

Allergia? Van megoldás!

A jó idő nemcsak nekünk, hanem a pollenek elterjedésének is kedvez. A ma már népbetegségnek számító allergiás megbetegedések pedig tönkretehetik számunkra ezeket a csodás tavaszi heteket. Mit tehetnek ennek elkerülése érdekében? Jelentkezzenek be allergológiai szakvizsgálatunkra májusban kedvezményes áron!

Akció
2019.05.31-ig
Allergológia alapvizsgálat 25.000 Ft helyett 20.000 Ft

 

Vigyázzunk bőrünkre!

A napsütéses órák száma ugyan nem nő szignifikánsan, de az UV sugárzás mértéke a nyár közeledtével egyre jelentősebb. A bőr fokozott terhelésnek van kitéve, könnyen leéghet, de szerencsére a rendszeres naptejhasználattal ezt a problémát meg lehet oldani.

A legtöbb bőrbetegség azonban a kellemetlen tünetek mellett esztétikai problémát is jelent, és emiatt akkor is kezelést igényel, ha egyébként az elváltozás önmagában nem veszélyes.

A bőr közvetlen jelzést ad a szervezet általános állapotáról: a megjelenő elváltozások az egészség kényes egyensúlyának felborulására figyelmeztetnek. Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Ha bármilyen olyan elváltozást tapasztalnak, ami korábban nem létezett, vagy ha ezzel kapcsolatosan konkrét panaszuk van. A bőr elváltozásaira mindig fokozottan figyelni kell, mert rövid idő alatt rosszindulatúvá válhatnak.

Éppen a fenti tünetek elkerülése érdekében fontos, hogy az embert bizonyos időközönként lássa egy bőrgyógyász. A Medicina Egészségközpont bőrgyógyászati alapvizsgálatára most akciós áron lehet bejelentkezni, ne hagyják ki!

Akció
2019.05.31-ig
Bőrgyógyászati alapvizsgálat 25.000 Ft helyett 20.000 Ft

Közkívánatra ingyenes

A végére hagytuk a legjobbat. A kedvezményes árú vizsgálatok mellett van egy kakukktojásunk is: a fogászati szűrés. Ami olyannyira kedvezményes, hogy konkrétan INGYENES. Megint. Mert Pácienseink ezt szerették volna, és mi természetesen nem nagyon tudunk Önöknek nemet mondani.

Akció
2019.05.31-ig
Fogászati szűrés 5.300 Ft helyett INGYENES

 

Aktuális információk

Szakképzett röntgenasszisztens jelentkezését várjuk részmunkaidős állásra!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.