Akció

Év végén is nátha nélkül

nathaLevegő után kapkodni, fülfájástól, torokfájástól szenvedni rossz érzés. Kevés betegség okoz annyi kellemetlen tünetet, mint egy kiadós nátha, vagy allergia. Nem kell beletörődni az elhúzódó betegeskedésbe! Fül- orr- gégész szakorvosunk megkeresi a betegség gyökerét, így biztosabb a gyógyulás!

Foglaljon időpontot ONLINE!

Kedvezményes ár
2018.12.31-ig
Fül- orr- gégészeti alapvizsgálat 23.000 Ft helyett 19.500 Ft

 

Előzzük meg a csontritkulást!

osteoHogy mivel? Hát például egy időben igénybevett osteoporózis szűrőcsomaggal! Ne vegyük természetesnek, hogy minden reggel úgy kelünk fel, hogy már megint fáj valahol. Ha kiderítjük, mi a fájdalom oka, jó eséllyel létezik módszer, mellyel enyhíteni, de legalábbis csökkenteni tudjuk azt. Tudták, hogy a Medicina Egészségközpontban – amennyiben indokolt – az ortopédiai kivizsgálás tartalmazhat csontsűrűség-vizsgálatot is? Ebben az esetben oszteodenzitometriás készülék segítségével mérik meg a csont sűrűségét. Az eljárás során a szakorvos különös figyelemmel pásztázza a csontritkulásra hajlamos területeket, hiszen ezeken a pontokon áll fenn leginkább a csonttörés kockáza.

Reméljük a jövőben több Páciensünk is élni fog majd ezzel a szűrési lehetőséggel!

Szuper ár
2018.12.31-ig
Osteoporózis szűrési csomag (csontsűrűség mérés, orthopédiai vizsgálat, labor: kálcium, foszfát) 37.000 Ft helyett 32.500 Ft

 

Kedvezményeink

Szolgáltatásaink árából az alábbi kedvezmények vehetők igénybe:

Érvényesség ideje alatt

Medicina Assistance Kártyával

10%

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Medicina Egészségpénztári tagok részére tagsági viszony igazolása esetén (érvényes egészségpénztári kártyával vagy belépési nyilatkozattal)

5% 

A kedvezmény más akciókkal össze nem vonható!

Egyeztessen időpontot

Hétfőtől Csütörtökig 8-18 óráig,
Pénteken 8-15 óráig fogadjuk hívásait.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Elsőként értesülhet új szolgáltatásainkról, akcióinkról.

Medicina Assistance Kártya

Azon Pácienseinknek, akik Medicina Egészségénztári tagok, lehetőségük lesz egy új szolgáltatás, a Medicina Assistance Kártya igénybevételére.